Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
En umutsuz aninda bile umudunu kaybetme unutma ki;
en yumusak ilik en sert kemigin icinden cikar.
Kusur bulmak için bakma birine, bulmak için bakarsan bulursun.
Kusuru örtmeyi marifet edin! İşte o zaman kusursuz olursun...
Mevlana
İnsanlar değişime açık oldukları oranda kendilerini geliştirebilirler ...
Kendini ne kadar büyük görürsen gör,
gözümün gördüğü kadarsın ..."
Eğriyi kendinde arayan ,
Doğruyu kaLbinde buLur !
Aşkına emekLe yürüyen ,
Dermanı derdinde görür !..(Hz.MevLâna) ...
Yüz binlerce birbirine benzeyenleri seyret de aralarında ki yetmiş yıllık farka dikkat et. İki şey birbirine benzeyebilir: Acı su da berraktır, tatlı su da…
İnsanlar ancak hayalleriyle yaşar ve biraz yaşamaya başlayınca tüm hayallerini kaybederler.
Voltaire
Ey DOST; YARADAN'dan ötürü yaradılanı SEV. Bugününe ŞÜKÜR,Yarınına DUA et. AZA yetin,ÇOĞA göz dikme.BİR ADIM gelene ON ADIM git
Ağzı olan konuşuyor; Yüreği olan da sevse ya..!
Çok monoton bir hayat yaşıyoruz seninle.
Sen, hiçbir zaman gelmiyorsun.
Ve ben, her zaman "seni seviyorum..."
"Şimdi beni uçurumdan itsen,
düşene kadar aklımdaki tek şey;
sırtıma değen ellerin olurdu."
Bir yerde, küçük insanların büyük gölgesi oluşuyorsa, o yerde güneş batıyor demektir. Çin atasözü
Hiçle başlayan, hiçle biter...
Saman çöpü gibi her yelden titrersin. Dağ bile olsan, bir saman çöpüne değmezsin...MEVLANA
Üzerinde pek çok meyveler bulunan bir dalı, meyvalar aşağı doğru çeker. Meyvasız bir dalın ucu ise, servi ağacı gibi havada olur...MEVLANA
Akılsızlar,hırsızların en zararlılarıdır.Zamanınızı,neşe nizi ve mutluluğunuzu çalarlar. GOETHE
Aptal,kendisinin akıllı olduğunu zanneder;akıllı adam ise kendisinin aptal olduğunu bilir. SHAKESPEARE
Başarının ilk kuralı konsantrasyondur.Bütün enerjiyi bir noktaya yönlendirip etrafa bakmadan o noktaya kilitlenmek gerekir.
Cesur ol, degilsen bile öyle davran, kimse aradaki farki anlamasin
Güzellik müthiş bir kudret,gülümseme ise onun kılıcıdır. CHARLES REACK