Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

Önemli olan yaşamak değildir, başarmak hiç değildir.
Önemli olan insan kalmayı becerebilmektir.
' George Orwell '

Kinim kendime,
Susuşum sana,
Küsüşüm tüm dünyaya.. !
' Kahraman TAZEOĞLU '
Anladım ki gönül çuvalımda ki, kelimeler sana yetmez,
Oysa gönlüm güzel olmazsa bahçemde bir ''GÜL'' dahi bitmez..
Ey Sevgili, Senin " AŞk'ın" daim olsun,
Benim yaram olsa da fark etmez!
Hz Mevlana

Kinim kendime,
Susuşum sana,
Küsüşüm tüm dünyaya.. !
' Kahraman TAZEOĞLU '
süper
"Bende senin Aşk'ından söz eden gönül varken, artık kim benim gönlüme hükmeder."
[Hz. Mevlana]
'' Dayan be gönlüm ; Bî çâre değilsin Yaradan sana yâr. Kimsesiz değilsin,yanında"Kimsesizler kimsesi" var Biliyorum Sığmazsın hiç bir yere bu sevdayla, dünya sana dar. Ama dayan gönlüm Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahı var.''
'' Dervişlikle aşıklık bir arada olursa sultanlıktır . Aşkın kederi , keder değil çok değerli bir hazinedir. Fakat bu hazine gizlidir ,Ben gönül evini kendi elimle yıktım , harab ettim , Çünkü definenin harab yerde saklı olduğunu bildim.''
<<Hz. Mevlana>>
'' Âlemin ayıbını söyleyen daha fazla yol kaybeder. Ne mutlu o kişiye ki kendi ayıbını görür. Kim birisinin ayıbını görürse o alınır, o ayıbı kendisinde bulur. Çünkü insanın yarısı ayıptandır, yarısı gayptan.''
<<Hz.mevlana>>
'' İnsanlar Zamandan Şikayet Eder, Zaman Konuşacak Olsa İnsanlar Utanırdı ...''
<<Hz.Mevlana>>
'' Dayan be gönlüm ; Bî çâre değilsin Yaradan sana yâr. Kimsesiz değilsin,yanında"Kimsesizler kimsesi" var Biliyorum Sığmazsın hiç bir yere bu sevdayla, dünya sana dar. Ama dayan gönlüm Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahı var.''

"Yine yanlış yerlerde bekledik birbirimizi.”
-Cemal Süreya-

Gelmezsen Önemli Değil / Gelsen Önemli olurdu
ÖZDEMİR ASAF
Ay doğmuyorsa yüzüne, güneş vurmuyorsa pencerene,
Kabahati; ne güneşte ne de ay da ara...
Gözlerindeki perdeyi arala!..

Kendi yaşamının ve diğer benzer canlıların yaşamının anlamsız olduğunu düşünen insan;
Sadece talihsiz olmakla kalmayıp, yaşam için de neredeyse yetersizdir...Albert Einstein

“İnsan olduğunuzu hatırlayın; geriye kalan her şeyi unutsanız da olur”
-Russell - Einstein Manifestosu

Yalancıların başlıca sıfatları şunlardır:
Önce sana diller döker, birçok şeyler vaad eder!
Sonra senden vazgeçer, daha sonra da arkandan senin aleyhine birçok şey söyler..!
Hz.ALİ

İki şey, aklı ve tedbiri bozar;
biri acele etmek,
diğeri de olmayacak şeyi istemek...
Hz. Ali

" Kimileri için bir hiçken... başkası için her şeysin...
her şey olmayı umarken, bir bakıyorsun ki... hiçsin ! "
Jean Paul Sartre
"Her seçiş bir vazgeçiştir."
-Jean Paul Sartre-

”Başarmak zordur; kolaya kaçarsan sonuç basitleşir.
Unutma, yokuş aşağı inmek kolaydır; ama manzara tepeden seyredilir. ”
-Dan Brown-