Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Hayatta Her Şey Olabilirsin; Fakat Mühim Olan Hayatın İçinde "İNSAN" Olabilmektir...
Temiz Yürekli İnsanlar Hiçbir Zaman Rahat Hayat Yaşayamazlar. Çünkü Herkesi Kendileri Gibi Bilirler ve Üzülen Kendileri Olurlar!
İyi bir kadınla iyi bir erkek birlikte değildir. Çünkü kadınlar, kötü erkeklere aşık olup iyi erkeklerle dertleşir. . . !
Yüreklerde Kim BiLir Ne Acılar, Ne UmutLar ve Ne Kırgın HayaLLer Var.. RABBİM, Hiç Birimizin UmutLarını SoLdurmasın..!
Sırtından vuranlara kızma ONLARA GÜVENİP ARKANI DÖNEN SENSİN, Arkandan konuşanlara darılma ,ONLARI İNSAN YERİNE KOYAN YİNE SENSİN...!
Altın Olup Karaktersiz İnsanlarda Bir Takı Olarak Taşınacağıma Taş Olur,Aldığım Ağırlığı Hak Eder,Olduğum Yerde Ağırlımı Koyarım
Ne zaman umudum güneş olup açsa işte o zaman hüznüm gölge olup ya önümden gidiyor yada arkamdan.
SEVGI...yürekteki en güzel NAZAR BONCUGUDUR... (Melis)
Ömer Hayyam rubailerinde şöyle der: Eğer her şeyini kaybetmişsen ve cebinde bir ekmek alacak kadar paran kalmışsa,
git kendine bir demet menekşe al ve ruhunu besle.
İki Şey Mühimdir;
Birincisi Okyanus Kadar Bol Haysiyet
İkincisi éLif Gibi Dimdik Bir Şahsiyet..!
Seni SEVMEYENE Asla SABIR Gösterme.! Çünkü Sabrının Adı YÜZSÜZLÜK Fedakarlığının Adı EZiKLiK, SEVGiNiN Adı KiŞİLİKSİZLİK Olur.!
Dünün Nasıl Olursa Olsun, Beklenen Gün Her Zaman Daha Güzeldir.Çünkü İnsanın Geçmişi Kayıplarla,Geleceği de Umutlarla Doludur..
Hayat bir nefestir, aldığın kadar ... Hayat bir kafestir, kaldığın kadar... Hayat bir hevestir, daldığın kadar...
Zirveye Çıkarken Gördüklerine Selam Vermeyi Unutma Çünkü İnerken De Aynı Yolu Kullanacaksın..!!!
Bazen Kırıldım, Bazende kırdım. Hata İnsana Mahsustur dedim, KÜSMEDİM. Ben Hiç Kimseyi Kaybetmedim. Sadece VAZGEÇMESİNİ Bildim.!
Aslında ikimizde yüzsüzdük
Aslında ikimiz de yüzsüzdük
!
Sen hayatından kovardın beni; Gitmezdim
,
Ben aklımdan kovardım seni; Gitmezdin

Yangının orta yerinde bırakıyor insanı bazen bu kelimeler.
Bir isim dudağınıza kadar gelip, orada susma hakkını kullanıyor inadına.
Aşk bazen sadece bir imdat çağrısı...
Yolculuk sevdiğinin kalbineyse, işin içine mutlaka şeytan karışır
Başka yolu yok, sevmek biraz da kazaya uğramaktır!
Tek hayali şarap olmak olan bir üzüm düşün
Bağ bozumlarında, elinin içine bakıyor onu seçmen için
Ne kadar da bana benziyor o haliyle
Ellerinden damıtılmak, damağında yıllanmak benim de düşüm!
Dengesiz ipler üzerinde trapez gösterisidir bazen Aşk!