Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Mutlu olmanın yolunu, karşıdakini mutlu etmek sanıyorduk. Yanıldık! Çünkü ne kadar mutlu ettiysek, o kadar yalnız kaldık.
Üzülme değmez sözünü duymaktan sıkıldım. Değmeyenlere zaten üzülmem. Üzüldüğüm şey;
Değmeyenlere… yüreğimin değmiş olması.
Uğraşamayı bırak artık dünle ve dünündekilerle. Bir de hep yanında olanlarla yarına bakmayı dene.
Kimseyi suçlama, Suçlanacak biri varsa o da sensin. Sonuçta o sana küçük bir umut verdi, Sen ise ona herşeyini verdin.
Ne olmuş her fırsatta kendimle konuşuyorsam? Bakma sen yanlış demiş eskiler, Kendi kendine konuşana deli değil, yalnız derler.
Cevap veriyorum Zamanla herşey geçer diyen akıllılara; “Geçen tek şey zamandır anlayan, anlatsın anlamayanlara.
Yalnızlık bir ovanın düz oluşu gibi birşey.
Neden yorgunsun sorusuna cevap aramaktan, ‘Ve bunu sormasınlar diye gülümsemekten yoruldum.
Küçükken anneme mezarlıktan korkuyorum dediğimde ‘ölüden değil, diriden kork’ demişti. Zamanla anladım ki; annem yine haklıydı.
En çabuk kuruyan şey göz yaşıdır.
Bir kadının yüzünde taşıdığı ifade, sırtına giydiği elbiseden daha önemlidir.
Acı çekmeyenler, başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler.
Tekme yiyen köpeğin dişleri daha sivridir.
Hiç kimse duymak istemeyenler kadar sağır olamaz.
Hiç kimse duymak istemeyenler kadar sağır olamaz.
Hayat hiç bir zaman düzelmez, sadece insan yaşadıklarına alışır..
Koyun can derdinde ..Kasap et derdinde..Allahım sen sabır ihsan eyleeeee
Söyleyecek sözüm olmayabilir ama önemli değil, boş konuşmaktan iyidir. Çünkü efendilik ağaç gibidir kökü yerde başı göktedir..
Ne geçmişe saplanıp kalacaksın, ne geleceğin düşlerini kuracaksın.. Ömür dediğin şu andır onu da hakettiğin gibi yaşayacaksın!
"Yarın aynı günahı işleyecek bile olsan, bu günkü günahın için tövbe et. Belki ecel kapını çalar, en azından amel defterinde bir tövben olsun."Hz.Ali (r.a)