Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
İnsan zeka karşısında eğilir ama şefkat karşısında diz çöker...Voltaire
İnsanlığın en güzel görevi adalet dağıtmasıdır. ..Voltaire
Siz bana taş atıyorsunuz. Ben onları şimdilik kibarca üstüste diziyorum! Gün gelecek; attığınız taşlar, aramızdaki DUVAR olacak!
'SABIR TAŞLARIM tek tek tükenirken ... Beni sabırsızlıkla sınama , SABRIMI daim eyle Ya RABBİM...'
Dikensiz gül yoktur ama gülsüz pek çok diken vardır.
Merhamet ahlakın temelidir.
Yazgı kartları karıştırır, biz de oynarız.
Şöhret edinilmeli, fakat onurun sadece kaybolmamasına dikkat etmek yetecektir.
Doğuştan gelen tek bir yanılgı vardır. O da mutlu olmak için burada olduğumuzu sandığımızdır.
Bana yapılan haksızlık bana hiç bir şekilde ona haksızlık yapma hakkını vermez.
Önemsememek önemsenmeyi getirir.
Ìnsan ulasamadigi herseyin "delisi", ulastığı herseyin "nankörüdür. !!
Bir gün bir yerde tekrar karşılaşırsak eğer, Benimle yeniden tanış.
Hayat sana hep ekşi limonlar sunuyorsa, Sende tekila ve tuz iste .
Kalp kırılsada sever diyenlere, Sen hic kırık bardaktan su içtin mi? dediler. Benim de onlara cevabım: - Sen bardak kırık diye, sudan vazgectin mi?
Mutluluk nedir? diye sor bir sevene, onunla olmak mıdır der sence? Hayır! Mutluluk, onun mutlu olduğunu bilmektir diyecektir bence.
Yalnızlık, bir barda unutulan sigara paketi gibidir. Fark edildiği yerde sahiplenilir ve hiçbir yalnızlık unutulduğu yerde bulunamaz.
İnsanlığın başına ne geldiyse eşitlik olmaması yüzünden geldi.
Sevgi ile nefret arasında çok ince bir çizgi vardır. Birisinden nefret ediyorsanız ve bir gün onu yenemeyeceğinizi anladığınız zaman onu sevmeye başlarsınız. Ve yine birisini seviyorsanız ve bir gün onu yenebileceğinizi düşündüğünüz zaman ondan nefret etmeye başlarsınız.
Gözü tanede olan kuşun ayağı tuzaktan kurtulmaz