Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

BenKral

Orta Düzey

• "BenKral" bir erkek
  • Konuyu başlatan "BenKral"

• Özel mesaj gönder

41

Wednesday, 16.04.2008, 23:23

dj özlem fonun hazir

Dj Özlem Fonun hazir begenirsin ins.. iyi günlerde kullanman dilegiyle.. yayinina davet etmeyi unutmazsin ins.. :D

BenKral belirtilen dosyaları ekledi:
Deli Sevdamiz Hüzün Gözlüm Fm www.huzungozlum.com

• Özel mesaj gönder

42

Thursday, 17.04.2008, 00:53

istek tema

merhabalar yagmurumsunFM DJ-BEYZA diye bir fon tema istiyorum kafana göre takilabilirsin güzel yeşili bişi olursa sevinirim şimdiden tesekürlerimi sunuyorum.fcp li olmasin.

AYDOST_FM

Stajyer

• Özel mesaj gönder

43

Thursday, 17.04.2008, 06:38

slm kardes cok guzel resimler yapiyorsun. banada bir dj isa bas diye bir resim olursa sevinirim .aydost_fmradyonun ismi.erkrek dj icin.renk mavili olursa sevinirim.tesekkurler ederim.
.

dj_antikor

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

44

Thursday, 17.04.2008, 18:15

MissCatlak, tmayı ben hazırladım.
BenKral, arkadaşımızın işide çok zor yani 1 tema yapmak çok kolay olmasa gerek ki arkadaşımız yoğun bir tempoda istekler üzerine temalar hazırlıyo.İllaki bazen yetişemediği temalarda olabilir..

Buyur

dj_antikor belirtilen dosyaları ekledi:
  • zge.fcp (245 Byte - 198 defa indirildi - en son: 15.01.2026, 09:20)

• Özel mesaj gönder

45

Thursday, 17.04.2008, 18:46

KARDESİM GÜZEL TEMALAR YAPIYORSUN GERCEKTEN--BİRDE BEN TEMA İSTİYORUM SENDEN---DJ GÖNÜL LİMANI OLARAK YAYIN YAPIYORUM BANA UYGUN ŞÖYLE GÜLLERLE VE KALPLERLE İLGİLİ GÜZLE Bİ TEMA YAPARSAN SEVİNMİRİM ŞİMDİDEN TESEKKÜRLER--KOLAY GELSİN

• Özel mesaj gönder

46

Thursday, 17.04.2008, 20:24

dj_antikor, evet hakLısınız
sizede cok tesekkür ederim eLLerinize saqLık cok qüzeL oLmus

By_MvK

Acemi

• Özel mesaj gönder

47

Thursday, 17.04.2008, 22:04

Yılmaz Güney sitesi için tema

Arkadaşlar Yılmaz GÜNEY sitesi için tema yapacak bir arkadaş arıyorum.. Teşekkürler..

BenKral

Orta Düzey

• "BenKral" bir erkek

• Özel mesaj gönder

48

Thursday, 17.04.2008, 22:55

dj_antikor öncelikle sunu sölemek istiyorum belki iyi bir düsünceyle yapmis olabilirsin fakat burda emege saygi kisisel hakklara saygi diye basbas bagirken senin benim iznim olmadan kafana göre benim kisisel olarak actigim bir konuya böle yapman cok büyük bir saygisizlik olarak görüyorum... Helede bunu senin gibi uzun zamandir bu forumda bulunan birinin yapmasi beni gercekten sasirti.... Ben kimseden yardim istedigimi hatirlamiyorum...

EMEGE SAYGI KISISEL HAKLARA SAYGI

Saygilar

BenKral

Orta Düzey

• "BenKral" bir erkek

• Özel mesaj gönder

49

Thursday, 17.04.2008, 23:11

Volkan66 fonun hazir

Volkan66 fonun hazir begenirsin ins.. iyi günlerde kullanmaniz dilegiyle.. yayininiza davet etmeyi unutmazsiniz ins.. :D

dj_antikor

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

50

Thursday, 17.04.2008, 23:33

Alıntı sahibi ""BenKral""

dj_antikor öncelikle sunu sölemek istiyorum belki iyi bir düsünceyle yapmis olabilirsin fakat burda emege saygi kisisel hakklara saygi diye basbas bagirken senin benim iznim olmadan kafana göre benim kisisel olarak actigim bir konuya böle yapman cok büyük bir saygisizlik olarak görüyorum... Helede bunu senin gibi uzun zamandir bu forumda bulunan birinin yapmasi beni gercekten sasirti.... Ben kimseden yardim istedigimi hatirlamiyorum...

EMEGE SAYGI KISISEL HAKLARA SAYGI

Saygilar

Kardeşim Kusura bakma 2 gündür cevap gelmeyince arkadaşın mesajına işlerinin olduğunu düşünerek yapmıştım.Tekrar özür dilerim.Bidaha Olmaz

WFONXW

Acemi

• "WFONXW" bir erkek

• Özel mesaj gönder

51

Thursday, 17.04.2008, 23:43

SİZDEN BİR RİCAM VAR ARKADASLAR BANA RADYOM İCİN BİR SİTİL YAPARSANIZ COK SEVİNİRİM ŞİMDİDEN SİZE COK TSK EDERİM ( DJ ADIM( WFONXW RADYOMUN ADI WENUS-FM İLGİLENİRSENİZ TSK LERDEİM SAOLUN

BenKral

Orta Düzey

• "BenKral" bir erkek

• Özel mesaj gönder

52

Thursday, 17.04.2008, 23:44

dj bahar fonun hazir

Dj Bahar fonun hazir ins begenirsin... iyi günlerde kullanman dilegiyle... yayinina davet etmeyi unutmazsin ins :D

• Özel mesaj gönder

53

Friday, 18.04.2008, 00:29

slm banada siyah kirmizi yukarida www.toprak.at yazisi olan bir sayfa yaparsan sevinirim alta dj ismi yazma yeri kalirsa iyi olur tskler...

elalim

Acemi

• Özel mesaj gönder

54

Friday, 18.04.2008, 01:54

Selamlar bende bi tema isticektim Dj ElaLiM diye bide daha cok cengiz kurtoglu özelikli olursa sevinirim yani cengiz kurtoglu temasi diyelim simdiden tskr ederim

AYDOST_FM

Stajyer

• Özel mesaj gönder

55

Friday, 18.04.2008, 06:31

slm arkadas bende resim istezmistim. unuttunuz heralde.tesekkur ederim

AYDOST_FM

Stajyer

• Özel mesaj gönder

56

Friday, 18.04.2008, 06:43

dj ismi isa bas olsun .radyoismi aydost_fm.renkte mavi olsun kardes tesekkur ederim.

bahar06

Stajyer

• Özel mesaj gönder

57

Friday, 18.04.2008, 10:29

Re: dj bahar fonun hazir

Alıntı sahibi ""BenKral""

Dj Bahar fonun hazir ins begenirsin... iyi günlerde kullanman dilegiyle... yayinina davet etmeyi unutmazsin ins :D

Çoookk tşk ederim süper olmuş ellerine saglık ..Dvet ederdim ama hanimlara ait site oldugundan kusuruma bakma ;)

• Özel mesaj gönder

58

Friday, 18.04.2008, 11:49

Merhablar abi bende burda yeni üye oldum bende bir radyo dj yim..Temalariniz hoşuma gitti yaptiginiz temalari başarili gördüm çok olmazsam birde ben tema istiyorum..Ama benimki romantik olmasin şöyle bebekli,çiçekli olsun zahmet olmazsa renk de yeşil olursa sevinirim..Özür dilerim ama By Ben kral imzaniz olmazsa iyi olur.DJ Çiçek ile keyifli saatlerdesiniz olursa sevinirim..Bu arada ben bahar06 nin eltisiyim ayni radyoda görev aliyoruz..Şimdiden tşk ederim abi..

VOLKAN66

Stajyer

• Özel mesaj gönder

59

Friday, 18.04.2008, 15:59

...

talhax

Acemi

• Özel mesaj gönder

60

Friday, 18.04.2008, 16:34

slm arkadaslarbı tema ıstegım olacaktı mumkunse herseyı sıze bırakıyorum ama ben konyalıyım konyayla alakalı olursa sevınırım dj ısmım dj_useless_chıld temanızı beklıyorum