Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
merhabalar yagmurumsunFM DJ-BEYZA diye bir fon tema istiyorum kafana göre takilabilirsin güzel yeşili bişi olursa sevinirim şimdiden tesekürlerimi sunuyorum.fcp li olmasin.
slm kardes cok guzel resimler yapiyorsun. banada bir dj isa bas diye bir resim olursa sevinirim .aydost_fmradyonun ismi.erkrek dj icin.renk mavili olursa sevinirim.tesekkurler ederim.
.
MissCatlak, tmayı ben hazırladım. BenKral, arkadaşımızın işide çok zor yani 1 tema yapmak çok kolay olmasa gerek ki arkadaşımız yoğun bir tempoda istekler üzerine temalar hazırlıyo.İllaki bazen yetişemediği temalarda olabilir..
KARDESİM GÜZEL TEMALAR YAPIYORSUN GERCEKTEN--BİRDE BEN TEMA İSTİYORUM SENDEN---DJ GÖNÜL LİMANI OLARAK YAYIN YAPIYORUM BANA UYGUN ŞÖYLE GÜLLERLE VE KALPLERLE İLGİLİ GÜZLE Bİ TEMA YAPARSAN SEVİNMİRİM ŞİMDİDEN TESEKKÜRLER--KOLAY GELSİN
dj_antikor öncelikle sunu sölemek istiyorum belki iyi bir düsünceyle yapmis olabilirsin fakat burda emege saygi kisisel hakklara saygi diye basbas bagirken senin benim iznim olmadan kafana göre benim kisisel olarak actigim bir konuya böle yapman cok büyük bir saygisizlik olarak görüyorum... Helede bunu senin gibi uzun zamandir bu forumda bulunan birinin yapmasi beni gercekten sasirti.... Ben kimseden yardim istedigimi hatirlamiyorum...
dj_antikor öncelikle sunu sölemek istiyorum belki iyi bir düsünceyle yapmis olabilirsin fakat burda emege saygi kisisel hakklara saygi diye basbas bagirken senin benim iznim olmadan kafana göre benim kisisel olarak actigim bir konuya böle yapman cok büyük bir saygisizlik olarak görüyorum... Helede bunu senin gibi uzun zamandir bu forumda bulunan birinin yapmasi beni gercekten sasirti.... Ben kimseden yardim istedigimi hatirlamiyorum...
EMEGE SAYGI KISISEL HAKLARA SAYGI
Saygilar
Kardeşim Kusura bakma 2 gündür cevap gelmeyince arkadaşın mesajına işlerinin olduğunu düşünerek yapmıştım.Tekrar özür dilerim.Bidaha Olmaz
SİZDEN BİR RİCAM VAR ARKADASLAR BANA RADYOM İCİN BİR SİTİL YAPARSANIZ COK SEVİNİRİM ŞİMDİDEN SİZE COK TSK EDERİM ( DJ ADIM( WFONXW RADYOMUN ADI WENUS-FM İLGİLENİRSENİZ TSK LERDEİM SAOLUN
Selamlar bende bi tema isticektim Dj ElaLiM diye bide daha cok cengiz kurtoglu özelikli olursa sevinirim yani cengiz kurtoglu temasi diyelim simdiden tskr ederim
Merhablar abi bende burda yeni üye oldum bende bir radyo dj yim..Temalariniz hoşuma gitti yaptiginiz temalari başarili gördüm çok olmazsam birde ben tema istiyorum..Ama benimki romantik olmasin şöyle bebekli,çiçekli olsun zahmet olmazsa renk de yeşil olursa sevinirim..Özür dilerim ama By Ben kral imzaniz olmazsa iyi olur.DJ Çiçek ile keyifli saatlerdesiniz olursa sevinirim..Bu arada ben bahar06 nin eltisiyim ayni radyoda görev aliyoruz..Şimdiden tşk ederim abi..
slm arkadaslarbı tema ıstegım olacaktı mumkunse herseyı sıze bırakıyorum ama ben konyalıyım konyayla alakalı olursa sevınırım dj ısmım dj_useless_chıld temanızı beklıyorum