Evet ablam teriyer ama dört senedir yeğenimin bonbonuydu o evlenince eşide korkunca bizim oldu.
Valla Asim öyle eğitimliki keşke diyorum benim evdeki goca köpecikler birazcık bonbona benzese
Tuvaleti geldimi kapıya gidip bekliyor, dönüşte silinip temizlenmesi için kapıda bekliyor.İlk gün kural koydum bonbon mutfağa girmek yok dedim asla girmiyor biz yemek yerken kapıda oturup bekliyor.Bir şey verirsen yiyor vermezsen tıkı yok.Havlamayı bilmiyor resmen sadece kapıda bir tıkırtı duyarsa ve biz duymuyorsak o zaman havlıyor ve kapıya koşup hırlıyor

Çok tatlı bize alışkın olmasına rağmen bir hafta sessiz sessiz ağladi hep iç çekti.Yeğenim eşi korkuyor diye odaya kapamış mecburen bir tuvalet için günde iki kez dışarı çıkarmışki onla yatar kalkardı.Evde özgürdü.Arkadaşları ölür demişler üzüntüden çok hassastır hemen aldık bizde bir kaç kez kalmıştı.Özlelikle oğluma alışkın.Geçen akşam yeğenim uğradı bonbon delirdi.Nasıl içi gidiyor,iç çekip boynunu büküyor sonunda çıkıştım yeğenime ya bir kucağına al dedim yazıktır günahtır sana dört sene arkadaşlık etti gelinde şaşırdı kaldı sonra gittiler o gece gene hep içini çekti o içini çektikçe ben ağladım çocukların hep kucağında.Sevgiye boğuyorlar bonbonu ancak şu oldu yeğenim arkasından koşardı ağlardı bunları yapmadı ama o gece hep içini çekti hüzünlü durdu.İşte böyle ablam bir cana sahip çıktık anlayacağın yoksa başıma bir iş daha almazdım