Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

Sevgilinize randevu verin ama gitmeyin beklesin beklesin agaç olsun bir fidan'da siz ekin Türkiye çöl olmasin..K.iskender

Hαni Derler Yα Dünyαyα Bir Dαhα Gelsem Yine Seni Severdim Diye, Bırαk Sevmeyi Yαnındαn Geçenin,
(Şinanay Yavrum Hopa Şinanay)
Adama soruyorum "Neden namaz kılmıyorsun? " Diyor ki "Şimdilik düşünmüyorum hocaefendi." Mübarek sanki evlenme teklif ettik!
[Cübbeli Ahmet Hoca]

" İNSANLIK" yazın, boşluk bırakmayın. Hiç bir yere göndermeyin... Bırakın (insanlık) sizde kalsın
Kurban Bayramı Yaklaştı . . Kalbimize Giren Öküzleri Çıkarıp Kesebiliriz . . Yeterince Sevgiyle Besledik Zaten..

çok dogru vallahi harıkasın arkadasım
morali çökmüs olanlar burayı dolasmalı .tipsiz arkadasım tek kelime hepsi harıka bunların hay ellerin dert görmesin emi KUTLARIM sizi
Kurban Bayramı Yaklaştı . . Kalbimize Giren Öküzleri Çıkarıp Kesebiliriz . . Yeterince Sevgiyle Besledik Zaten..

Her hıyarla Turşu kurar gibi, hayal kurmayın...
Sana Kurban Olurum Diyenleri 2 Gün Sonra Görücez ♥
Telefonunda fıstık diye kayıtlı numara kimin.?" dedi, "Kuruyemişçinin" dedim, yemiş midir.?

"GELENEKSEL TÜRK KADINLARI BAYRAM TEMİZLİĞİ OLİMPİYATLARI" BİTMİŞTİR....
BAŞARILI OLANLARI KUTLUYOR, KATILMAYANLARI ÜZÜLEREK KINIYORUZ
Katılan tüm bayanlar yarın dinlenin ..BAYRAMDA YENİDEN koşuşturma bizi bekliyor
ßana Bak Bidaa O KızLa EvciLik OynaRsan (•̮̮̃•̃)
bir kadın söyleyecek çok şeyi olduğu halde susuyorsa, ölmüş olabilir bi kontrol edin.
Bendeeee

Bayramlık Ağızlarını Açmaya Hazırlananlar.. Yaşadınız 4 Gün Sizin

))

Eli Kaşınır Para Gelecek der, Ayağı Kaşınır Yola Gideceğim der, Kulağı Kaşınır Beni Andılar der..
Git Yıkan be Adam, Kirlendim desene şuna..
Cübbeli Ahmet Hoca

Erkeklerle iletişim akıllara zarar! Uzun mesaj yazarsın OKUMAZLAR, kısa yazarsın mesajı YANLIŞ ANLARLAR... Telefon açsan faturayı görünce KOMALIK OLURLAR..Yüz yüze konuşmak istesen HEP YORGUNLAR..!!! Sırf bunun için kısa film çekecem! Ancak karşısına geçip HORLAMASINDAN endişe ediyorum
Hep Bize Ayağını Yorganına Göre Uzat Dediler,. Bir Allah Kulu Da Demedi Ki Dur Ayağına Göre Yorgan Dikelim...

Kadına sormuşlar
Erkek mi ? Para mı ? Diye...
Kadın cevap vermiş ;
Farketmez ikisinide HARCARIM...