Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
http://denemesitesii.blogspot.com/ buyrun-vuslat- , evet guncel surumler bunlar
ama bunlarin calisabilmesi icin radyoyu F5.3 surumune gecirmeniz gerekiyor, bunu yaptiniz mi ?
eger yaptiysaniz zaten radyoya giren dinleyicilerinizde ve djlerinizde otomatik olarak (IE ile) aktivexler yuklenecektir
ilk mesajinizdaki cizik gelen nicklerin dinleyiciler tarafindan gorunmemesini istiyorsaniz once radyoyu degismeniz gerekiyor
F5.3 surumunde konu basinda anlatilan ozellilleri kullanabilmeniz icin bu gerekli...
radyonuzun linkini verirseniz bi bakarim hangi surumde oldugunuzu gorebilirim.
la havle vela kuvvete illa billahil aliyyul azim )) hangi yazımda ben f5 veya f5.2 kullandığıma dair yazı yazdım ? bu konunun başlığı f5.3 olduğu için benim sorunumda bu sürümde olduğu için sorunumu bu konuya yazdımm sağ olsun masum yardımcı olmaya çalıştı ama flatcasttan kaynaklı bir sorun var, radyomun sürümü f5.3 yani flatcattın bize en son sunduğu sürüm, bu sürümün tüm özelliklerini kullana biliyorum sadece çizik olan nickleri dinleyicilerin görmemesi hariç..yani çizik olan nickleri herkez görüyor sadece dj görmüyor.. umarım anlata bilmişimdir veya siz anlaya bilmişsinizdir ..... iyi forumlar..@vuslat,daha basit anliyabilecegin bir örnek:
flatcast activex'ler: internet araclari (firefox, internet explorer)
Radyo sürümleri: iletisim sistemi (window xp [f5], windows vista [f5.2], windows 7 [f5.3])
sen simdi xp kullanicisi olarak sadece internet aracini güncelleyip, windows 7'in sundugu imkanlari istiyorsun.
la havle vela kuvvete illa billahil aliyyul azim )) hangi yazımda ben f5 veya f5.2 kullandığıma dair yazı yazdım ? bu konunun başlığı f5.3 olduğu için benim sorunumda bu sürümde olduğu için sorunumu bu konuya yazdımm sağ olsun masum yardımcı olmaya çalıştı ama flatcasttan kaynaklı bir sorun var, radyomun sürümü f5.3 yani flatcattın bize en son sunduğu sürüm, bu sürümün tüm özelliklerini kullana biliyorum sadece çizik olan nickleri dinleyicilerin görmemesi hariç..yani çizik olan nickleri herkez görüyor sadece dj görmüyor.. umarım anlata bilmişimdir veya siz anlaya bilmişsinizdir ..... iyi forumlar..
Merhaba. Ben Radyoma Flatcast F5.3 Sürümünü Ekledim.
Fakat Cogu Dinleyicilerimiz Radyomuza Giris Yapamiyor.
Sayfa Görüntülenmiyor, Birdaha Deneyin diye Hata Veriyor.
Sitedeki Iframe'sinidemi Degismemiz Lazim .. Bu Sorun Neyden KaynakLaniyor ?
Merhaba. Ben Radyoma Flatcast F5.3 Sürümünü Ekledim.
Fakat Cogu Dinleyicilerimiz Radyomuza Giris Yapamiyor.
Sayfa Görüntülenmiyor, Birdaha Deneyin diye Hata Veriyor.
Sitedeki Iframe'sinidemi Degismemiz Lazim .. Bu Sorun Neyden KaynakLaniyor ?
yayin yaptigin sid ile sayfanda bulunan iframe kodun sid numaralari ayi ise , birsey yapmana gerek yok.
radyonun linkini eklersen daha net bir cevap alabilirsin
Radyoya gelen kisi mavi cizik ise radyodaki sohbeti göremezler, sadece dj ile iletisimde olabilirler.
Kirmizi yani banlanmis nickleri dinleyiciler göremez ve Blocked Names secenegi ile djlerde banlanan nicki görmeme imkanina sahipler.
activex yeniden yuklemesini öneririm daha fazla bilgi icin Flatcast F5.3 (RC 1)