Yalan her dilde ayrı telaffuz edilsede.. Senin dilin bu konuda evrenseldi...
"Akıla gelen, başa gelir diyorlar ya, yalan ! Öyle olsa, milyonlarca sen düşerdi başıma". Cemal Süreya
Küçükken hayvanlarla konuşabilsem ne ilginç olurdu diye düşünürdüm.Meğer yıllardır iletişim kurabildiğim bir sürü hayvan varmış.
Çocuk değilim artık, Büyüdüm. Biraz yorgun, biraz kırgınım yine de. Yeter artık! Giden yolunu, kalan yerini bilsin sadece.// Sunay Akın //
Ruhunu Dinle "Aşkın bu denli sıradan olmadığına inanıyorum ben. Önce sıradanları yaşayacaksın ki, gerçek olanı anlayabilesin.
O kadar yoruyor ki hayat.. Bıkkınım ve mutlu olamayacak kadar az; ama umrumda değil, artık uzanıp ölmek istiyorum biraz.
Gerektiği Zaman Ağlamaktan Çekinme. Çünkü Gözyaşları Söyleyemediklerini Söylemek İçindir Sadece.
Aşk denilen şey karşılığını bulamak değildir sadece. Ben karşılık bulamadım ama; hiç bu kadar bağlanmamıştım daha önce..
Bir kadının içindeki masum meleği erkek keşfeder; ama o meleğin tüm masumluğunu da yok edecek olan yine erkektir
Hayatınıza 'onsuz yaşayamam' dediğiniz biri girip çıkmıştır mutlaka. Ne kadar büyük yalancıymışız meğer, hepimiz yaşıyoruz hala.sunay akın
"Hayatta en zor şey de; İnsanın kendi kendini teselli etmek zorunda kalmasıdır". (Shakespeare'm)
Bir insana; "ya benimle olur musun ?" denir, "ya da benimle ölür müsün ?" İşte iki noktacık değiştirir anlamı..
Bir zaman altını çizdiklerimin sımdi üstünü ciziyorum...
Kαç kişi beпDeп nefгet edeг biLemem. Beпi sevmeyeпide kαLbimde besLeyemem
Anne Hakki Ödenmez, Sevmeye Ömür Yetmez, Bütün Dünya Benim Olsa, Birtane ANNEM etmez.
Bana Derdin Ya 'hep arkandayim...' Evet Sen Hep Arkamdaymissin, Arkamdan VURDUGUNDA Anladim....
Gidenin Yeri Boş KaLmaz, ELbet Bir Gün DoLar..KaLıcı Olan Vazodur, Çiçekler Hep SoLar!!!