Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Ağır gelen birşey daha varsa, sana yazdıklarımı senin dışında herkesin okuyor olmasıdır .
O.Yalçın
"Aşka inancını kaybetmiş her kadının arkasında, başarılı bir erkek vardır".
G.Vidal
Hayır, Allαh herkesi sevdiğine kαvuşturmasın.. "Ben sana kavuşurum belki ama; katlanamam senin ona kavuşmana" ..
- K.İskender -
Kadınlar, kendilerine yapılan birçok şeyi affedebilir; ama affetikleri şeyleri hiçbir zaman unutmaz.
V. Hugo
Sevdiğini mertçe seven kişi, pervane gibi özler ateşi. Sevip de yanmaktan korkanın, 'masal anlatmaktır' bütün işi".
Ömer Hayyam
Bir insana; "ya benimle olur musun ?" denir, "ya da benimle ölür müsün ?" İşte iki noktacık değiştirir anlamı..
Y.Odabaşı
Bir kadının en hassas olduğu 3 şey vardır.
Gururu, namusu ve yüreği..
Sakın gururunu incitmeyin,
Namusuna laf etmeyin.
Ve sevgisini kazansaydınız eğer;
O yürekten hiç gitmeyin..
- Elif Şafak -
Yarın bizi beraber görenler "kimdi o yanındaki" diye sorarlarsa beni detaylı anlatma. Kısaca; "ömrümün geri kalanı" dersin .
"İnsanın değerini varlığı değil yokluğu gösterir. Ki, yokluğu birşey değiştirmeyenin, varlığı gereksizdir".
- Dostoyevsky -
"Çok insan tanırım, beyni olmadığı için kafaları hiçbirşeye bozulmuyor".
- S. Arthur -
Ah be dünya !
Sen dönüyorsun onu anladık da bu insanlar senden daha hızlı dönüyor,
hemde ortada hiç bir yörünge yokken..
Ece Ayhan
"Herkese layık olduğu değeri vereceksin,
Öküze kravat takmanın alemi yok..."
- M. Üstündağ -
"Gözlerime bakıp da yapılan sahte bir gülücük yerine,
Yüzüme karşı gösterilen gerçek bir nefreti tercih ederim.."
A. Çehov
Bu devirde, ilk bakışta aşık oldun oldun adamım,
Yoksa ikinci bakışta kimin ne mal olduğunu anlarsın.
Bob Marley
Ölülerin birçoğu yaşamayı hakeder,yaşayanların birçoğunun ölmeyi hakettiği gibi.
- J. R. R. Tolkien -
Bazen her şeyi unutup sadece sımsıkı sarılmak istersin; ama bir şey hep engel olur. Nedir o biliyor musun ? Gurur.
Can Yücel
''Benimle ömür geçer mi ki'' dedim. Senle geçirmeye ömür yeter mi ?" dedi. İşte bu bana bir ömür yetti.
[Ö. Asaf]
İki mükemmel insan asla birlikte olamaz. Çünkü mükemmel kadın 1. seferde evet demez, Mükemmel erkekse 2. şansı vermez ..
Çehov
Gülmek her zaman mutlu olmak için değildir. Bazen öyle gülmeler vardır ki; en büyük acıları gizlemek içindir..
[Bob Marley]
"İyi olduğun için herkesin sana adil davranmasını beklemek, vejetaryan olduğun için boğanın saldırmayacağını düşünmeye benzer".
[Dennis Wholey]