Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
dedim ya bi baslarsam foruma yazmaya sonu gelmez daha heheh
insallah böyle devam ederim (sizlerle fikir degisdirmeye)
Alıntı sahibi ""selobant""
esasinda cok guzel bi paylasim yapmissin , yuregine saglik , her iyi bi konusmaci ayni zamanda iyi bi dinleyicidir, bunun ispatini ecdadimiz gostermektedir, ki onlar cennetle mujdelenmislerdir. kisiler baskalari icin elestiri yapabildikleri icin , kendilerine yapilan ozelestirileri de dinlemesini bilmek gerekir, bence, ozelestirilerini dinleyen insan , daha cok yol katibi
eder, kendi aciklarini gorur, yaptigi yanlislari , hatalari , bunlar dogal seyler, size baska bi ornek daha veriyim, bi yerde okumustum , bi meclis(tbmm gibi) milletvekillerine yapilan ozelestiriler icin , yapanlara ucret oduyormus. inanin bunlar cok guzel experience lardir.hayatda attigimiz ve atacagimiz adimlarda bize yol gosterecek , destek olunacak seylerdir.