Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Yalnız kalmaya ihtiyacım var dediğimde kastettiğim kalbin'di.
яєαℓ ℓovє
Her gün soruyorum aynı soruyu insan aradığını bulabilir mi kum saati gibi durmadan umutsuzlukla dolup boşalırken yüreği..
яєαℓ ℓovє
Sen Aklıma düştükçe içim nasıl izdiham..!
яєαℓ ℓovє
..şimdi bütün zamanların yalnızlığını toplamakla meşgulum..
яєαℓ ℓovє
Kim bilir bel ki bu kadar sevmezdik birbirimizi
Uzaktan seyredemeseydik ruhumuzu birbirimizin..
яєαℓ ℓovє
Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Rende gibi olma; hep sana,hep sana. Testere gibi ol; hem sana, hem bana.
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
Nişanlıyken ayağın taşa çarpsa 'ah canım iyi misin?' olur. Evliyken 'gözün körmüydü önüne baksana.' olur
yirmi yasında yakısıklı,otuz yasında güclü,kırk yasında zengin,elli yasında akıllı olmayan biri hicbir zaman yakısıklı,güclü,zengin ve akıllı olamaz....
En fazla ileriye giden ok, en çok geriye çekilmiş yaydan çıkar.
♫♫♫..Mᴬᴿᵀᴵ..♫♫♫
Fısıldanan sözler, çok kere yüksek sesle söylenenden daha uzağa giderler.
♫♫♫..Mᴬᴿᵀᴵ..♫♫♫
Dünyada kusursuz iki insan vardır. Biri ölmüştür, öteki ise doğmamıştır.
♫♫♫..Mᴬᴿᵀᴵ..♫♫♫
Biz akıL vermez, gösteririz.. Konuşmaktansa susar, ses bekLeriz.. Değer verdikmi karşıLığını isteriz.!
döηєηє кapıLaяıηızı aςмaγıη !! SєωSєγdı qıтмєzdı zтη..döηuσяSa Sєωdıqıηdєη dєqiL кaγвєттıqıηdєηdıя..aяadıqıηı вuLaмaмaктaηdıя.!!!:
Çevrelerine uymak icin kendilerini yontanlar, tükenip giderler R.HULL
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!
Şanssızlığa katlanabiliriz , çünkü dışarıdan gelir ve tümüyle rastlantısaldır. Oysa yaşamda bizi asıl yaralayan , yaptığımız hatalara hayıflanmaktır. Oscar Wilde
Acınmaktansa kıskanılmak dana iyidir. Heredot
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın , dostlarınız sizi geçsin. La Rochefoucauld
Sık ve çok gülmek; zeki insanların saygısını ve çocukların sevgisini, şefkatini kazanmak; dürüst eleştirilerin taktirine layık olmak ve yanlış arkadaşların ihanetlerine katlanabilmek; güzelliği taktir edebilmek, başkalarındaki "en iyiyi bulabilmek"; sağlık Ralph Waldo Emerson
Kimine göre yalanım kimine göre kralım ben adamına göre adamım.
Asalet; Boyda değil, soyda.. incelik; belde değil, dilde.. doğruluk; sözde değil, özde.. güzellik; yüzde değil, yürekte olur..
Yaptığım yanlışlar için pişman değilim, tek pişmanlığım; yanlış insanlar için yaptığım doğrular..