Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
EK noluo size dermi acep deo
o ex olmasin canim
hasta oldugumu inanmıo bu lemler hihh
Çok işim var çokkkk diyor
Son Gelen zamLardan Sonra bi 35'lik Rakı alıp, onu Şevkatle ßesleyip ßüyüterek 70'lik Yapacağım
Of offf açma o konuyu be arkadaşım beşbuçuğa alıyodum bugün yedibuçuk dediler günde bir paket yandım ben yandım
Son Gelen zamLardan Sonra bi 35'lik Rakı alıp, onu Şevkatle ßesleyip ßüyüterek 70'lik Yapacağım
bu cok güzeldiii ...MARTI BİZDE VİTRİNDEN SEYREDECEGİZ ARTİK

)))))
cok komiksinnn medusaaa yaa cok güldüm seni indirimsizde almazlar bedavaya da

)))))))))
Gel vefasız, gel vicdansız, çağırmazdım acil olmasa. Gel insafsız, ah kitapsız… Yaaaaa adam gibi çağır geleyim, yemediğim laf kalmadı be!
cok komiksinnn medusaaa yaa cok güldüm seni indirimsizde almazlar bedavaya da

)))))))))
Efsunn Hatunn, hasetinden çatlama hanii. Ben dünyalarr güzeli, ben rüyalarr perisii, hahaha.
himmmm bilmiyordumm peri deemkkk bazilari kendini dev aynasinda görürü sende onlardansinn deemkkk

)))))
Vaz gectim sözlerinden vaz gectim gözlerinden bir ah de yeter
Felaket fırtına var rüzgar değil fırtına kasıp kavuruyor İstanbul Anadolu yakasını...Allah afetinden korusun

diyor içimdeki ses..
çok güldüm gene yaff

)
Hosgeldin Diyor