Giriş yapmadınız.

• Konuyu başlatan "turankara"

• Özel mesaj gönder

1

Tuesday, 11.10.2011, 18:51

Radyoya Dinleyici Giremiyor

Arkadaslar Benim Radyoma Bu isten Anlamyan Arkadaslar Gelmek istiyor ama gelemiyor activex denetimini Kuramiyorlar Beceremiyorlar Yha bana bir Yardim Edermisiniz Videolu Yada Resimli Anlatim ? Filan Ya Lutfen

Melye

Yönetici

• "Melye" bir kadın

• Özel mesaj gönder

2

Tuesday, 11.10.2011, 19:16

bu konuda hem dinleyici hemde dj ler için güncel sürümler mevcut... Flatcast ActiveX ( Güncel Sürümler)
burdan indirdikten sonra çalıştır desinler ve tekrar sayfa yenilesinler girerler...

MeRaL

Jüri

• "MeRaL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

3

Tuesday, 11.10.2011, 19:23

Dinleyicileriniz hangi tarayici (explorer, mozilla firefox, chrome, opera) kullaniyorlarsa, bir uyari alirlar Active X icin.
Benim bilgisayarim türkce degil maalesef ama aynen böyle bir uyari:

En üstteki secenekten izin verip ("Engellenen icerige izin ver"), ve eklentiyi indirmeleri gerek.
*Bilgisayara zarar verir düsüncesiyle indirmiyor olabilirler! Ama kesinlikle zarar vermez!

Indirdikten sonra sayfayi kapatip tekrar acsinlar, Radyoya baglanabilmeleri gerek.
Eger Port sorununuz yoksa ;)

Burdaki Radyo gibi, sizde sitenizde böyle bir sayfa hazirlayabilirsiniz:
NelerYokki FM - Yardim Sayfasi

NuRiye

Stajyer

• "NuRiye" bir kadın

• Özel mesaj gönder

4

Tuesday, 11.10.2011, 23:06

Arkadaslar Benim Radyoma Bu isten Anlamyan Arkadaslar Gelmek istiyor ama gelemiyor activex denetimini Kuramiyorlar Beceremiyorlar Yha bana bir Yardim Edermisiniz Videolu Yada Resimli Anlatim ? Filan Ya Lutfen

bu yazdiklarini okuyunca, asil senin bu isten anlamadigini, sorunun activex olmadigini 3 saniye icinde anladim...
hatayi biraz kendinde ara (ufak bir tiyo Flatcast P2P hatalari ve aciklamalari. , Flatcast Sorun Mesajlari )