Evet ablam hep beraber
En komik insan kendini akıllı sanıp karşısındakileri kandırdığını düşünen insanlardır
Bilmezlerki onlar giderken biz DÖNÜYODUK ve bilmezlerki asıl ben onlara GÜLÜYORUM
Bitirdiğim temamı denemek için radyomda açtım.Bakayım dedimde zemin her renge müsaitmi ? Ara ara renk butonu yok
Oy bana kocaman alkış Şimdi yeniden buton dizaynı yazı dizaynı
Uçuyorummm ve yeğenimi alkışlıyorum şimdi haber geldi evlenmiş Nerden nereye internette ingilizce dilkursunda tanış birkaç ayda aşık ol sonra Fas Casablankaya git evlen ama düğün burda olacak gelinimiz Türk düğünü istemiş, yarın geliyorlar
Uçuyorummm ve yeğenimi alkışlıyorum şimdi haber geldi evlenmiş Nerden nereye internette ingilizce dilkursunda tanış birkaç ayda aşık ol sonra Fas Casablankaya git evlen ama düğün burda olacak gelinimiz Türk düğünü istemiş, yarın geliyorlar
tanışmaya gidiyor demiştin ablam evlenmişlermi mutluluklar dierim helal olsun cesaretlerine...bende alkışlıyorum yeğenini ve yabancı gelinimizi
Ablam bir haftalığına gitti onbeş gündür orda ailesiyle falan tanıştı kızı çok beğenmiş aileside bizim yeğeni beğenmiş,gelinimizde beni almadan gitme deyince yeğende gelmişken demiş nikahı kıymış Aşk bu herşeyi yaptırıyor ama çok zorlanmışlar taki avukat tutmuş yeğenim krallık ya çok incelemiş..Düğüncüyüz ben yandım Bursa bana akacak Resimlerini ekledi facede Melyeeee gelin aynı ben bu kadar olur