Arkadaşlar flatcast resimli anlatım daki gibi üye oldum acdım sonra blogcu dan site acdım kendıme ve url oraya kaydetdıgımde radyom acılmıyor uye oldukdan sonra ne ypaacagımı kademe kademe yazarsanız cok sevinirim port nasıl acıcam wiles kulanıorum evde 2 kişiyiz yardımlarınızı bekliyorum
xatserx
Arkadaşım Bu Başlıkta Blogcu Üzerinden Siteni Nasıl Yapabileceğin
Hakkında Gerekli Bilgiyi Adım Adım Detaylarıyla Bulabilirsin
Port Açma Soruna Gelince wireles Kullanman Önemli Değil Kullandığın Modemin Markası Ve Modeli Hakkına Detaylı Bilgi Verirsen O Konunada'da Yardımcı Olmaya Çalışırız
Windows 7 IP Sabitleme (Port acmak icin gerekli ilk islem - XP icinde anlatim mevcut forumda - arama kullanarak ip sabitleme yazarsaniz bulabilirsiniz)
ip sabitleyince int den düşüyorum ve bir daha giremiyorum
ip nonuzu yanlış verirseniz netten düşersiniz
doğru ip verdiğinide kısa süreli düşer ve bağlanısınız
ozaman verdiğiniz ip doğru ip dir...
yanlışı ilk orda yapıyosunuz
Siz Radyo'yu acabiliyormusunuz?
Blogcu'daki adresiniz nedir? Önce bir ona bakalim...
Port islemini daha sonra adim adim yapmaya calisalim ama biraz daha fazla bilgi vermelisiniz. Isletim sisteminiz Windows XP, Vista, yoksa Windows 7 mi??
Mesela IP sabitlemede kullandiginiz IP'yi söyleyin.
Ekran görüntüsünü alin veya...
Birileri kendini Bir B.. saniyormus, o yüzden geldim
cinsiyet ad soyad yazan yeri dolduruyorum next basıyorum
radyo kurulumunun anlatıldığı sayfa gibi sayfa çıkıyor anlatımda 4 tane doldurulması gereken yer (usemame, email adresi, pasvord, repeat your pasvord) aynı yerde ama benim açılan sayfada email adresinin yeri aşağıda
hepsini dolduruyorum next e basınca
passvword ler boşalmış olarak çıkıyor ne yapmalıyım
passvword ler boşalmış olarak çıkıyor ne yapmalıyım
alltaki resimde gösterdigim yerde bi hata aliyorsunuz olmasi lazim kontrol edin( büyütmek icin resimin üzerini tiklayin)
username yada e mail adresini daha önce kullanilmistir ayni adresle veya kullanici ismiyle ikinciye kayit olamazsin
yani bu durumda pasword kismi otomatik olarak boşalir
baska kullanici ismi deneyin yada (^+&/(?_'!) gibi smboller kullanabilirsiniz
CERRAHLARİN DEGİSTİREMEYECEGİ TEKŞEYGÖZLERDİR
This post has been edited 1 times, last edit by "****ONUR*****" (Sep 27th 2011, 8:46pm)