Gitmemmi birde heyecandan iki saat evel gitmişiz.Sen uçakta bir saat rotar yapmazmı.Yarım saatte havaalanından çıkışlarını bekledik ama girip bizi bir gördüler kıyamet koptu güzel bir çiçek yaptırdım gelinime arabayada evlendik yazdırdık

Ya maşallah diyeyim böyle bir insan olamaz sanki kırkyıldır tanıyoruz bu arada resimlerle alakası yok çok güzel boylu poslu ama en güzel yönü sürekli gülen yüzü candan sarılışları ve saygısı...
Çok sevdim ve yanımda kızım gibi durdu o kadar benziyorki oda bana durup durup tiyzecim deyip sarılıp öpüyor bana habire yanını işaret ediyor oturayım yanına diye "sen diyor uzakmı bize Bursamı" yok dedim değil ben burda ama aramız bir saat

Annesi benden iki yaş büyükmüş ama annem çok yaşlı teyzecim çile çok sen genç diyor.

Türkçe bayağı biliyor anlamadımı gülümseyen yüzüyle "yavaşçık yavaşçık anlamadı ben" diyor

Ama ingilizce anadili gibi yeğenimle sürekli ingilizce konuşuyorlar.Akşam ayrılıyoruz bugün İstanbulu gezecekler "İstanbul sonra teyzecime gidelim"demezmi? Yarın bana geliyorlar sonrada Bursaya geçecekler çok sevdim Melyemim çok