Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• "TurkEce/GnL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

14,961

Tuesday, 20.09.2011, 11:25

‎''Yürekli bir kadının başı, yüreksiz bir erkeğin omuzuna ağır gelir..!''

14,962

Tuesday, 20.09.2011, 23:04

"Kaybettiğin tek savaş,
Uğrunda savaşmaktan vazgeçtiğindir.."

Leyla sevmek hoştur amma, Mecnun olmak başkadır başka.
Şarap içmek hoştur amma, Ayık olmak başkadır başka...

Yare varmak hoştur amma, Yaren olmak başkadır başka.
Ateş olmak hoştur amma, Yanık olmak başkadır başka...

Körlük gözde kalsın,
Sağırlık kulakta,
Dermansızlık dizde kalsın,
Sükûnet dudakta.
Lakin yürek sağırlaşmasın

14,963

Tuesday, 20.09.2011, 23:06

Ayarları ile oynadığın kantar gün gelir seni de tartar...

SIRTINDA DOST GÖMLEĞİ OLMAYAN YÜREKLER HEP ÜŞÜRLER..!!
─▀██▀
──██────(▒)(▒)Dostlar arasına
──██───(▒)(♥)(▒)hasret uçurumu
─▄██▄▄█─(▒)(▒)gi......rdiğinde,

YαLnızLığımın Sebebi Ne sen,Nede bir bαşkαsıdır....Sαdece ULαşαmαyαcαğı bir hαyαLe gitmeye ÇαLışαn Yüreğimin,Gerçeği αnLamasıdır...YANLIZLIK KADERİM DEĞİL ARTIK tercihimdir..!

14,964

Tuesday, 20.09.2011, 23:11

Bazılarıyla aramda sadece iki SORUN vardı : Birincisi; ONLARA HİÇ GÜVENMEDİM....! İkincisi; BENİ HİÇ YANILTMADILAR....!

14,965

Wednesday, 21.09.2011, 00:05

Sarılmak neden güzeldir bilir misin? Çünkü sağ tarafta kalp yoktur ve orası hep boştur. Sarılınca sağ tarafını onun kalbi doldurur.

İlla birini seveceksen, dışını değil içini seveceksin. Gördüğünü, herkes sever ama sen göremediklerini seveceksin. Sözde değil özde istiyorsan şayet; ten'e değil, can'a değeceksin.

14,966

Wednesday, 21.09.2011, 00:07

Bir kapı kapanırken, başkası açılır. Bir hedefe ulaşırsınız ve daha yüksek bir hedefin hemen oracıkta olduğunu görürsünüz.

Hayallerimizin kırılması korkunç bir şey değildir. Yeni hayaller kurmak için, eskilerinin atılması gerekir.

14,967

Wednesday, 21.09.2011, 00:08

SOKAK LAMBASI GİBİSİN... KİME YANDIĞIN BELLİ DEĞİL.

Ne kadar farklı olursa olsun sana ait olmayana tenezzül etme ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme.

Çok tehlikeli yerdeler, sana dair sustuğum cümleler,
Dilimin ucundalar tamda ucunda...zamanı var bekle ...!

14,968

Wednesday, 21.09.2011, 00:12

Neler kaybetti insan "kul"a "kulluk" uğruna...Ah bir erebilseydik , ''kul'' olmanın şuuruna.. Necip Fazıl Kısakürek ...

Dost Sanma şanlı vaktinde Dost olanı.. "DOST" bil Gamlı vaktinde elinden tutanı..

Dürüstlük denilen şey, pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz..

Bak Güzelim Anama Baktığım Gibi Bakar,ALLAH'a Taptığım gibi Taparım.Ama Dudağında Ruj,Arkanda ..... Görürsem Benzin Döker Yakarım!

14,969

Wednesday, 21.09.2011, 00:13

Belki Cebimizde Yoktu Harçlık , Belki Hep Parasız Dolaştık ; Ama Ne olursa Olsun KardeşLerimizi Satmadık..!

Delikanlı adam yer mekan ne olursa olsun duruşunu bozmaz

Nankör insan, her şeyin fiyatını bilen fakat hiçbir şeyin değerini bilmeyen kimsedir...

14,970

Wednesday, 21.09.2011, 00:17

Sen düslerini kurarsin... Ama hayat yikar... Sen düslerini yine kurarsin... Hayat birdaha YIKAR.. Kimileri buna kader der.. Kimileri ise HAYAT bu der.. Ama Sen düslerini birdaha kurarsin... Hayat Yiksin diye DEGIL, hayata inat olsun diye.. !!

14,971

Wednesday, 21.09.2011, 00:20

"Birçok insan düşündüğünü sanır, aslında yaptıkları sadece önyargılarını yeniden düzenlemektir." (William James)

"İnsanları yalan söylediklerinde dinlemeyi severim. Çünkü olmak istedikleri ama olmadıkları insanları anlatırlar." (Tolstoy)

14,972

Wednesday, 21.09.2011, 00:24

Muhakkak evlenin. Eşiniz iyi çıkarsa mutlu, kötü çıkarsa filozof :fd: olursunuz.
Sokrat

14,973

Wednesday, 21.09.2011, 00:32

Biz papatya yoluyoruz seviyor mu sevmiyor mu diye. Hayatta bizi yoluyor aslında dayanacak mı dayanamayacak mı diye.

"Dost gerçekleri.. Düşman işine geleni.. Deli ağzına geleni söylermiş (argo gibi)

Bazen ona bişeyler yazarsın, yazar silersin.. yazar silersin.. O hiçbirini okumamış olur; ama sen hepsini söylemiş olursun".

14,974

Wednesday, 21.09.2011, 00:37

Hep denir ya ''ben arkandayım, sırtın yere gelmez'' diye..
Ben almayayım, yüzüm yere geleceğine, sırtım yere gelsin.

Tek pişmanlığım kelimelerimi bile haketmeyen insanlara,
saatlerce cümleler kurmaktır..

14,975

Wednesday, 21.09.2011, 00:40

Bardağa kola doldurur gibi değer vereceksin insanlara ağır ağır, yavaş yavaş. Çok fazla değer verirsen köpürür taşar; elinde bardakla kalırsın.

Aslında insanlar seni hayal kırıklığına uğratmıyor. Sadece sen, yanlış insanlar üzerinde hayal kuruyorsun.

İnsanlari yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması.(Napoleon Bonaparte)

14,976

Wednesday, 21.09.2011, 00:42

Gittin mi büyük gideceksin !
Ayrılık bile gurur duyacak seninle..
Gittin mi ayaklarn onun yakından bile geçmeyecek..
Gölgen bile kalmayacak ardında..
...Gittin mi onurunla gideceksin;
"Haklıysan gidecek, gitmişsen dönmeyeceksin"..

14,977

Wednesday, 21.09.2011, 00:55

Msn adresi verir misin?" dedi "Tabiki veririm." dedim. Çok heyecanlandı. "başka_kapıya@yallah.com" dedim. Sustu

ERKEK KISKANDIĞINDA, ŞİRİNDİR SEVİMLİDİR... KADIN KISKANDIĞINDA 3. DÜNYA SAVAŞI BAŞLAMAK ÜZEREDİR..! :)

Bana 'ben sadece seninleyim' diyenler aynı şeyi 2 gün sonra bir başkası için diyor;
- Tıp buna 'Kişi bozukluqu' Ben ise hiç bişey demiyorum... ^^

Ah be dünya ! Sen dönüyorsun onu anladık da bu insanlar senden daha hızlı dönüyor, hemde ortada hiçbir yörünge yokken.. :P

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler; vaad etmeseydi Allah cenneti, O’na bile etmezlerdi secde..!

14,978

Wednesday, 21.09.2011, 00:59

Hayatı ne önemse ne de hafife al. Onursuz birliktelikler yerine, Onurlu bir yalnızlık yaşa sadece.

Gideceğiniz yeri bilmiyorsanız vardığınız yerin önemi yoktur(peterf.drucker)

• "€fsunn" bir kadın

• Özel mesaj gönder

14,979

Wednesday, 21.09.2011, 09:48

"Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma. Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda. Çarpsa da bir tokat gibi yüzüme, her harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim.."

• "€fsunn" bir kadın

• Özel mesaj gönder

14,980

Wednesday, 21.09.2011, 09:59

Neyi aradıysam bilki sende bulmuşum, Senden öncesi yok! Seninle varolmuşum.. Sende bütün özlemler, Sende bütün gelecek, Beni bende arama.. Ben artık sen olmuşum.. ~Hz.Mevlana~