Mariiiiiii Çok güzel olmuş tebrik ederim özlemişim senin temalarını,indexlerini nöbetteyim burdaki pc den göremiyorum fazla yamık mı düzmüü ama gördüğüm harika bir index harika renk uyumu ve bir okadar güzel DİZAYN başarılarının devamını dilerim MARİ.bu arada avatarındaki bebek çok tatlı )
slm mavis abla ben senin bi indexsini kullaniyom ve bi kac deisiklik yapmak istiyom bu senin indexsin oldugu icin bunuda senin yapman dogrusu olurdu ve senle iletisime gecmek icin ne yapabilirim
bunu senin yapman daha dogru olur die düsündüm deisiklikte örnek olarak oyun eklemek istiyom radyo kuralini silip anlamli bi söz yazmak istiyom bunu benim icin sen yaparmisin abla senle nasil iletisime gececem bilmiyom ama radyonun linkini veriyim ben http://ebruli-fmm.blogcu.com/
hangi oyunu eklemek istiyorsaniz, blogcu sitende sablon degistir kismindan ekleyebilirsiniz.
Radyo kurallarinin oldugu yazilarida istediginiz Anlamli sözlerle degistirebilirsiniz.
*index'in <body> </body> kodlari arasinda olmasina dikkat ediniz tüm yaptiginiz degisikliklerin
Birileri kendini Bir B.. saniyormus, o yüzden geldim
evet ama index mavis ablanin sonucta emek vermis eger kendi indexsine böyle bise olmasini istemiye bilir bu yüzden abla yapsa veyada izin verse yapabilirim onu vermezse bise yapamam index bana göre zati cok güzel bi oyun icinde deismem bu arada ben body falan bilmem bunu bilen biri bana yardimci olmali onuda sizden biri yapmasi lazim )) sonucta burasi insanlara yardimci olmak icin acilmis dimi )
Bizde size yol gösteriyoruz, yapabilmeniz icin zaten.
Paylasimci arkadaslarimiz bu tür degisiklikler yapilmasina karsi cikmazlar. Ancak copyright ve imzalarinin silinmesine, indexi yapan kisi olarak isim degistirilmesine kizarlar
Sablonda ilave seyleri blogcu'da cok kolay bir sekilde yapabilirsiniz. Eger bu konuda yardim isterseniz seve seve...
baa bu konuda yardimci olursaniz sevinirim daha önce asi menekseyle iletisime gecmek istedim ama kimse yardimci olmadi ilk defa sizden bi cevap aldim bu konuda bana yardimci olursaniz sevinirim simdiden teskler
cok cok ama cok tsklr mavis ablam süper bi insan tek kelimeyle insan yardimci oldu bana aynisinin yenisini yapti ve istedigim herseyi yapti ilk defa bi forumdan yardim alabildim forumlar bos die düsünüyodum ama gercekten süper insanlar var burda mavis ablamin eline kolluna yüregine saglik sizde yardimci olmayaya calistiginiz icin cok tsklr allaha emanet olun kendinize ii bakin )..
Güle güle kullanin Balikci, siteniz istediginiz gibi olduysa ne mutlu size
Yardim eden ve burda emeklerini paylasan tüm forum üyelerinede tesekkür ederiz dimi