Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Sessiz Gemi
slowcu belirtilen dosyaları ekledi:
çok güzel bir çalışma oldu yine herzamanki gibi. muratim emegine yüregine saglık tskler
çok güzel bir çalışma oldu yine herzamanki gibi. muratim emegine yüregine saglık tskler
yardimlariniz için tşk ederim melikenalan :oops:
güzel olmus.. cok güzel bir ismide var...
emegine sglik.
cok guzel emegine saglık keke
slowcu çok güzel olmuş ellerine sağlık
yüregine saglik harika bir tema basarilarinin devamini dilerim
slowcu , paylasim icin tskrler emegine saglik guzel calisma
Remix Engineers : http://remix.land
Re: Sessiz Gemi
bu temaları nasıl indiricem ben yeniyim burda
space_h , temanin altinda "indir" yaziyor, ordan indirebilirsin
nasil kullanacagin ise ->
BU BASLIK ALTINDA
emeginiz ve paylasiminiz icin cok teskl.. cok güzel calismalar paylasimlar basarilarinizin devamini dilerim...
saygilarimla.....
emeginiz ve paylasiminiz icin cok teskl.. cok güzel calismalar paylasimlar basarilarinizin devamini dilerim...
saygilarimla.....
arkadaşlar ellerinize sağlık ben bu dj isimlerini nasıl yazacam daha yiniyim de ,,,,,laz_cocuk@windowslive.com
ELLERİNİZE SAĞLIK GERÇEKTEN TEMALAR ÇOK GÜZEL HEPSİNİ İNDİRİYORUM HAKKINI HELAL ET KARDEŞİM..TEŞEKKÜRLER..SVG&SYG :up:
Hakkımda ne düşünüyor, ne yapıyorsan iki katı sana inşallah...
emegıne saglık gusel bır calısma
Tskler Çok Güzel Bir Tema Olmus Emegine Saglık Paylaşımlarının Devamını Dilerim
[color=#0000ff]Haksızlığın Önünde Eğilmeyiniz Çünki Hakkınızla Beraber Şerefinizide Kaybedersiniz ( Hz ALi )[/color]