maxma ben bu temayı radyomda kulansam millet korkup kaçarr suan benim korktuğum gibi ama kaçamdım şaka tabikide güzel olmuş ve ilk denemem diyorsun bence süper, ben yazik bir sayfa bile yapamiyorum.. senden daha güzelleride çıkar yapılan emeğe saygımız sonsuzdur başarılarının devamını dilerim ..::rastgele::..
evet bu tema sorunu harika bi olay valla googleye yazınca alaturka forum cıkıyo flatla ilgili konularda gercekten acıklayıcı şeyler var umarım bizde bu katıldımız yeni orumda yer ediniriz bu arada tasarımlara baktım gercekten arkadaşlar uraş vermiş gibi görünüyo ellerine sağlık herkezin bu temada güzel olmuş bende sizlere kendi temamı vermek isdiyom yanlız fotosop kullanmayı bilmiyom bide fotoşop kullanarak denicem bakalım gercekden dediğiniz kadar harika oluyomu bu fotoşop arkadaşlar bu arada sizlerle kendi temamı paylaşmak isterim biz sayfa acamıyoz buraya koysam bana kızmassınız umarım kızarsanızda silin gitsin
Kardeş ben bu temaya öldüm öldüm bittim diyecek söz bulamıyorum.Bu temada kullandığı resmi,resim olarak almam mümkün mü ya?Temayı indirdim ama resim de lazım...