Teşekkürler BaBuSh ellerine emeklerine sağlık harika bir derslik çalışma olmuş paylaşan yüreğinize sağlık bunu indirip incelemek istiyorum...
Arkadaşlar ben bir çok konuda çok çok acemiyim ders anlamında verilecek her türlü ( Özellikle resimli anlatım ) Ders anlatımlı paylaşımlarınızı veya bu paylaşımların var olduğu linkler varsa onları paylaşmanızı rica ediyorum...
Özellikle öğrenmek istediğim tema üzerindeki eyri çizgilerin nasıl çiziliyor olabilmesi...
Örnek resimde göstermeye çalıştım bu konularda bana yardımçı olabilecek tüm arkadaşlara minnettar kalırım... Emekleriniz için şimdiden teşekkür ederim...
Tüm emeği geçenlerden ALLAH razı olsun...
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Nisa Nisa" (13.10.2011, 10:03)
oguzhan01fm, bahsettiginiz Pen Tool ile yapilan serbest cizimdir
bunu yapmak ve pen tool aracini kullanabilmek icin defalarca denemeler yapmaniz gerekir, ilk ogrenenler icin kullanimi biraz zor gelebilir
yeni bir sayfa ve bos layer acin, ilk once Brush Toll (firca) aracini secip ince ve yuvarlak bir tanesini secin
daha sonra pen tool aracini secip farkli noktalara tiklayip bir sekil cizebilirsiniz
tikladiginiz yerdeki secimi birakmayip hareket ettiginiz sekilde kivrilma bicimleri gorunur (bikac defa deneyerek ogenebilirsiniz)
daha sonra cizim isi bitince sag tiklayin ve Stroke Path secenegini secin, acilan kucuk pencerede eger kenarlari daha ince olsun istiyorsaniz Simuleta Pressure secenegine isaret ekleyin
eger duz hortum seklinde bir kablo cizmek istiyorsaniz isaret eklemeyin ve OK yapin
istediginiz sekilde islemi tamamlamis olursunuz.