Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

• "Masum Masum" bir kadın
  • Konuyu başlatan "Masum Masum"

• Özel mesaj gönder

1

Sunday, 4.09.2011, 01:00

2012 Sigara Paketleri Bağımlılık Yapar

Sigara bağımlılık yapar...ve 2012'de sigara paketlerinin tasarımında kullanılması zorunlu olan dokuz farklı yeni görsel metin hazırladı.
Son tasarlanan bu görsellerin amacı özellikle gençler üzerinde.....sigaranın sağlığa zararları konusunda farkındalığı artırmak ve sigarayı bırakmak isteyenleri teşvik etmek.
Sigarada bulunan nikotinin, eroin,kokain yada alkol gibi bağımlılık yapabileceğini vurgulayan..bu görseller 2012'de sigara paketlerinde olacak

Kaynak: haber365 Galeri

2

Sunday, 4.09.2011, 01:15

Insallah En Kısa Zamanda,
Icen Herkes ( Ben Dahil ) Bırakabilir:S

Melye

Yönetici

• "Melye" bir kadın

• Özel mesaj gönder

3

Sunday, 4.09.2011, 01:17

Aminn İnşallah...

iyiki 4 yıl önce o iradeyi buldum ve bıraktım...insanın hayatı deişio...umarım etkili olur ve bırakanda çok olur :dusunmek:

• "Masum Masum" bir kadın
  • Konuyu başlatan "Masum Masum"

• Özel mesaj gönder

4

Sunday, 4.09.2011, 01:20

ben kullanmayi beceremedim bi turlu :D, gecen aksam misafirm varken istedim bitane
cocuklar karsima gecti gulmeye basladilar tzz
sigarayi tutmayi bile beceremiyorsun diyor sipalar, dalga konusu oldum iyimi :kaptal:

dileklerinize amin...