Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
umarım doğru başlığa yazdım
Babushhhh ayın yazarı listesine bak

diye bağırıyor içimdeki sessss
Baktım Demin Walla Resmini Çekip Bir Köşeye Asıcam Tek Derdi Mesaj Yazmak Olan Birilerine Kapak Olsun Bari
Tek Derdi Mesaj Yazmak Olan Birilerine Kapak Olsun Bari
aynen bende buna katılıyorum
yıllarca bunu anlatmağa çalıştım bi anlayan çıktı sonunda

ne dinliyorum ? şunu
şuanki haliniz ne ? şu
bitmiyoki
İçimdeki Ses Ammada Boş Boş Konuşuyor Yaf Yine Çenesi Düştü
Ya sabır ama biliyormusun sen hak ediyorsun sayın bayan iyi oldu sana müstehak diyor
Kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile, Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile belli olur.
Konu'nun tamamen bir yanlis anlasilma yüzünden cikmasi üzücü. Ama tüm ismi gecen arkadaslardan rica ediyorum.
Lütfen bu konu kapatilsin!
Kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile, Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile belli olur.
Konu'nun tamamen bir yanlis anlasilma yüzünden cikmasi üzücü. Ama tüm ismi gecen arkadaslardan rica ediyorum.
Lütfen bu konu kapatilsin!
yine icim burkuldu hatirlayinca........diyor
Yarin çok eğlenecem diyo
iki organizasyonum var
birisi kır düğünü (Ful organizasyon)
digeri normal düğün (yarı organizasyon)
vur patlasın çal oynasın
Ben Böyle Maçında öyle Hocanında
Kıçı Kırık Kzakistanı 90+4'de Oda Tesadüfi Yeniyoruz
3 gündür ilk defa evden dışarı çııktım...yoldan geçen arabaların sesi ile cafede oturup turkada gezinmek ne keyifli imiş...arada böle geleyim evde oturup pineklemekten iidir deo
Tema Yapmaya Gitsem İyi Olacak Sanırım
Bu mesaj 2 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "YoRqUn" (2.09.2011, 23:14)
Biri Bana Birkaç Günlüğüne İlham Göndersin Lütfen Parası Neyse Öderim Sorun Değil
Birde Forumda Bu Günlerde Rüyanızda Kimi Boğuyorsunuz Yada Ne Sayıklıyorsunuz Başlığı Olsa Hiç Fena Olmaz Diyor
Oda Tesadüfi Yeniyoruz
Adamlarin oynayacagi tuttu, suc bizim mi diyo icimdeki ses
Ilham gönder diyo öteki ses'te, köseyi dönersin yakinda
Alcak garson butun hesabi bana yazdi

diyor
Gebertmen Lazımdı O Garsonu Halen Yaşıyormu Diye Merak Etti İçimdeki Ses