ay unutmusum bysempatiq )... Buda imzaiz olsun ... hatirlatdiyin icin tskler gelecek defa ilk düsünecem sey imzam )... ben nasil unutmusum dalginlik isde ama tskler hatirlatdiyin icin ... Yorumlariniz icin tskler beyendiyinize sevindim ....
:x :x kendime kiziyorum artik nedese hic sorma )) ya 7 gül bana verende olsa ne yapcam acaba benimki var bitane onami söylesem bana 77 gül versin 7 acdir )) harikalar gercekden yüreginesaglik iyi günlerde kulacnacam ))
sevtap-23, farkindamisin cok belli ediyorsun sadece bir kisinin temasina anormal cok ovguler yagdirdin sanki ozellikle yapiyorsun, baska kimsenin emegine saygida gormedim senden, sencede cok dikkat cekici degilmi bu yaptigin
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
niye olsun masumun herkesin bi favorisi vardır.
varsın olsun belki sadece onu mutlu etmek icin burdadır.
bir arkadasım vardı karısı ilk defa forumlarda ugrasıyordu. ve akın onu onure etmek icin konularını takip eder cok tatlı cevaplar yazardı, nerdeyse ondan baska ilgiilenenin olmadıgı konular olurdu ama dısardan bakınca bir bahar bahcesinde,
bahcede kosusturan cocuklar gibi gelirdiler bana bahceyi dolduran cocuk sesleri gibi sevgiyi hisettirirdi espirili cevapları o forumda kimse bilmiyordu onların evli oldunu benden baska ve kocasının cok yogun temposuna ragmen sanemi asla ihmal etmedini.