Arkadaslar ben bende olan radio dizynini baskasina gönderiyorum ve sayfa beyaz cikiyor bunun beyaz yani normal cikmasi icin ne yapmaliyim simdiden cok tsk ederim
bartin74hh, tam olarak neden bahsettigini aciklarmisin, yani radyoda dj yin kullandigi temami, fcp mi yapinca oyle oluyor, yoksa site indexsimi, lutfen aciklama yaparmisin...
bartin74hh, sanirim Radyo temalarından bahsediyorsun
yaptigin temalara url vermediginden dolayi sayfalar beyaz olarak cikiyor ve baya gec görüntü geliyor....
Bak burda radyo temasi nasil yapilir die tazae taze flash hazirladim isini görecektir eminim
:burda:
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&postID=57992#57992
Arkadaslar ben bende olan radio dizynini baskasina gönderiyorum ve sayfa beyaz cikiyor bunun beyaz yani normal cikmasi icin ne yapmaliyim simdiden cok tsk ederim
slm kardes ben bir dj arkadasa tema göndermek istiyorum, diyelim ki radioda kullandigim kendi temami ve gönderdigim dj de beyaz cikiyor halbuki bende sorunsuz görünen tema o gönderdigim dj de aynisi cikmiyor görüntüde sadece beyaz bi sayfa kaliyor
Arkadaslar ben yanlis anlasildim galiba, ben buradan yükledigim veya kendi kullandigim temayi bi dj arkadasa gönderdigim zaman diyelim ben temada sadece dj arkadasin ismini ekliyorum yada radio ismi eleyip gönderiyorum o dj arkadasda tema beyaz cikiyor. Bilgileriniz icin tsk ederim ALLAH razi olsun
arkdaşlar aynı sorun bendede var bir ekran ypiyorum imagedn url aliyorum url radyoya koyunca yapmis oldgum ekran beyaz olaak cikiyor yaptigim ekran cıkmıyorr daha önceki yaptıgım ekranlarda hic sorun yasamamsitim sanirim url le alalakal bir srun bu ama ne?
ekledigin url hangisi, mesela imageshack 1 degil birden fazla link veriyor, img kodlari yada forum kodlari vs, en asagidaki direkt linki kullaniyormusun,
ve eger orda sorun yoksa bence upload siteni degis, mesela su an benim kullandigim ornek vereyim,
http://photobucket.com/
burda oncelikle uye olman gerekiyor, umarim bununla deneyince sorun gider...
rica ederim, eger olduysa karsiligini bekleriz saka saka
ama eger az onceki temayi siz yaptiysaniz cok hos olmus, guzel paylasimlarinizi bizlerle paylasmanizi cok isteriz