Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Bu mesaj 4 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "BERATCAN" (12.08.2011, 00:57)
Alinti oldugunu belirtmemissiniz
*Emege saygi!
Hangi Photoshop serisi icin gecerli oldugunuda yazmamissiniz.
Photoshop 7 kullananlar'da var hala, Photoshop CS4'te kullananlarda var...
Bu anlatim PHOTOSHOP CS3 icindir!
Üstteki anlatimla, alttaki resimli anlatim farkli farkli... ben söylemis olayimda, üyelerin kafasi karismasin
*Quicktime ile acip, mov dosyasi olarak kaydetmek zorunda degilsiniz. Üstteki anlatimdaki gibi yaparsaniz, GIF uzantili dosyayi acip, üzerinde istediginiz calismayi yapabilirsiniz![]()
vay be neredeyse 13 sene önce üstüne cevap vereceğim . arkadaş hala sitede mi bilmiyorum tesadüfen google aramsında karşıma bir konu ve dediğim gibi neredeyse 13 sene önce hazırladığım konuya ceavap yazıyorm.Üstteki anlatimla, alttaki resimli anlatim farkli farkli... ben söylemis olayimda, üyelerin kafasi karismasin![]()
*Quicktime ile acip, mov dosyasi olarak kaydetmek zorunda degilsiniz. Üstteki anlatimdaki gibi yaparsaniz, GIF uzantili dosyayi acip, üzerinde istediginiz calismayi yapabilirsiniz![]()