Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Ligin En Fazla Gol Atan Ekibi Fenerbahçe, En Az Gol Yiyen Ta
Turkcell Süper Ligi'nde 26. hafta maçlarına girilirken ligin en fazla gol atan takımı 52 kez rakip fileleri havalandıran Fenerbahçe oldu.
Bu sırayı 48 golle ligin ikinci sırasında yer alan Galatasaray izlerken, 39 gole sahip lider Beşiktaş ve 5. sıradaki Kayserispor üçüncü sırada yer aldı. Galatasaray ve Sivasspor, kalesinde gördükleri 19 golle ligin en az gol yiyen takımı olurken, son haftalarda farklı yenilgiler alan Konyaspor 49 kez kalesinde gol görerek, ligin en fazla gol yiyen takımı oldu. Denizlispor ve Gençlerbirliği takımı attıkları gol ve yedikleri gol sayısı eşit takımlar oldular.
ben diyorum fenerbahçe her zaman farkını ortaya koyar

Umarim avrupada en iyi şekilde bizi temsil eder
Fenerbahçeme basarlar dilerim
Abla paylasım için tşk ederim :up:
canım bunu diceni ortalama tahmin etmistim

) nehaber
ben diyorum fenerbahçe her zaman farkını ortaya koyar

Umarim avrupada en iyi şekilde bizi temsil eder
Fenerbahçeme basarlar dilerim
Abla paylasım için tşk ederim :up:
Katiliyorum slowcu

fenerbahcenin yerini kimse tutamaz Galatasaraylilara söyledim gelin fenerli olun diye ama nerdeee

Ruh eşimi buLamyınca anLAdım ki eşsiz biR ruhum vaR... : )
rido öptüm seni gs olmak ayrıcalıktır.
asktır cimbom askı flörtte benzemez. bu farkı birgün gs oldunda anlıcaksın gs olmak yasanır.yasanır.
melikenalan, hahahahahaha abLa Kendin Yazdin

fb ile gs arasindaki farki bana söz düsmez

Yasasin fenerbahcemm
Ruh eşimi buLamyınca anLAdım ki eşsiz biR ruhum vaR... : )
:burda: katiliyorum ablama :up:
gs olmak ayrıcalıktır.
asktır cimbom askı flörtte benzemez. bu farkı birgün gs oldunda anlıcaksın gs olmak yasanır.yasanır.
Remix Engineers : http://remix.land
Bir gün Herkes fbli Olucak Ama geri Kalan her 364 galatasaraylı..
Şampiyonluk yada en iyi takım buna göre belli olmuyo Şampiyon GALATASARAY