Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
"Hayatınızın kalitesini, hayatınızdaki insanların kalitesi belirler."[M. Longston]
İnsanları anlayabilmek için mikroskop kullanın..... 'Şeytan' ayrıntıda gizlidir..
Patrona Halil
bu söz ayakta alkışlanırr
teşekkürler r-türk
Birileri arkanızdan konuşuyorsa, onlardan öndesiniz demektir...Anton Çehov
Ögrenmenin üc kaynagi vardir; cok görmek, cok aci cekmek, cok calismaktir
Düşünebilen herkesin insan olması, insan olan herkesin düşünebildiği manasına gelmiyor ne yazık ki.Sigmund Freud
Git demek kolay ama gittikten sonra üzüleceksin. "Eger git diyebilecek kadar güclüysen, hoscakal deyip susmasini da bileceksin"! [Can Yücel]
Güler Yüzlü olmaya.. geç kalmadan kararver..! Unutma Tebessümden kimseye Zarar GELMEZ..
Yüreğin, kadını erkeği yoktur. Bi mert olanı vardır, bir de namert olanı. Nazım Hikmet
büyüklere saygıdan abi küçüklere sevgiden kardeş denir

)
“Sevilen bir kadın can demekti.
Bu yüzden en çok "canım" denirdi ona,
ortasında bir eliflik nefes hacmiyle...”
*Nazan Bekiroğlu
Yalan iki kişinin eseridir: Biri söyler, diğeri inanır...
Bir gül kadar güzel ol; ama dikeni kadar zalim olma.
Birine öyle bir söz söyle ki ya yaşat ya da öldür; ama asla yaralı bırakma.
Parçaları kaybolmuş puzzle gibi artık insanlar. Kiminin kalbi, kiminin ruhu, kiminin bir beyni yok. C. Palahniuk
"Ben az konuşurum, sen çok anla.." Douglas Noel
tilkinin dönüp dolaşacagı yer kürkçü dükkanıdır..
Kendini dünya kadar değerli zannedenlere kısa bir not: Dünya beş para etmiyor.
Yalan öyle zehirli bir oktur ki, hedefini değil atanı yaralar..
Bir gül kadar güzel ol; ama dikeni kadar zalim olma. Birine öyle bir söz söyle ki, ya yaşat ya da öldür; ama asla yaralı bırakma
Sarhoş, cinayeti yapar da sonra "özrüm vardı, kendimde değildim"der. Kendinde ol...mayış,kendiliğinden gelmedi sana,onu sen çağırdın...
Hz.Mevlana (k.s)
''Unutma , söz konusu aşksa, kırıntılarlada doymayı bileceksin aşk'lıktan ölmemek için!''