Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
2006/07/08/09 Yılı Temalarını,
Bize Unutturmayan Arkadaşlarımı Alkışlıyorum.
$aaaakkkkkk
$aaaaakkkkkk
$akkkkkkkkk
Yaklaşık 15 dk dır destan yazdıktan sonra tipsüzün düştüğünü farkedip boşa konuştuğunu anlayan beni alkışlıyorum
çoh kızdım kendüme gelip gülem demiyesün tipsüz
Yaklaşık 15 dk dır destan yazdıktan sonra tipsüzün düştüğünü farkedip boşa konuştuğunu anlayan beni alkışlıyorum
çoh kızdım kendüme gelip gülem demiyesün tipsüz
Alkısın En Kocamanı Size Sayın Melyeeeeeeeeeeeeeeeeee
görmüş
alkışlar eve yok pardon çiçekler olacaktı o
Vatanimiz icin gözünü kirpmadan canini ortaya koyan asker ve sehitlerimizi ALKISLIYORUM
Evlatlarini yillarca herseyden sakinan ama vatani korumalari icin askeri göreve gönderen, tüm asker ve sehid annelerini alkisliyorum

Erinden paşasına bu vatan için hizmet veren canını hiçe sayan tüm askeriyemi alkışlıyorum
"Herşey vatan için diyen askerim üzülme,her zaman daima arkanızdayız Allah'ın izniyle!"
yüregi güzel olanları alkışlıyorum..

)
Satılmamışları ve Kakılmamışları Alkışlıyorum
yüreksizleri alkışlıyorum...

)
Ahlaki Değerlerni Kaybetmemiş Olan Herkezi Alkışlıyorum
yürekliyim diye geçinenleri alkışlıyorum..

)
Tükürdüğünü Yalamayanları Alkışlıyorum
Hayatı alkışlıyorum çemberide yamulsa,dişlileride kırılsa hala insanları içinde öğütüp yok edebildiği için........ azimli HAYATT alkişlarrrrrr sanaaaaaaaaa
BENDE SANAL SEVGİLİSİNİ KISKANAN GARİPLERİ ALİKİSLİYORUMMM...
Sanalda,
Hayalindeki Kişiligi Yaşayan BİR'ini Ayakta Alkışlıyorum
tüm üyelerimizi alkışlıyorummmmmmm