Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Gitmeyi öğrendim... Sonra dayanamayıp dönmeyi... Daha da sonra kendime rağmen gitmeyi...
Can Dündar
Bir gün diyorum.. Bir gün gelecek,Ve uyanınca ilk aklıma gelen sen olmayacaksın..
Sunay Akın
Yaşamak ümitli bir iştir, sevgilim .Yaşamak , Seni sevmek gibi ciddi bir iştir.
Nazım Hikmet
'Hayatta kimseye güvenmeyeceksin' demek saçmalıktır inan.. Ama kime 'iki defa güveneceğini' hesaplamalı insan..
V. Hugo
Her seferinde canımı acıtsan da, hiç kimse 'Sen' olamıyor.. Aşk bu işte; canının yanacağını bilsen bile yine de sevmek..
can dündar
Kadın kapris yapıp alınganlaşıyorsa sorun yok. Bir çözüm aradığını gösterir bunlar. Bil ki asıl sorun, sustukları zaman başlar.
// Cengiz Aytmatov //
"Akıl mı, para mı ? dedi. Ben para dedim. Ben olsaydım akılı seçerdim dedi. Haklısın dedim; herkes ihtiyaç duyduğu şeyi seçer".
[Bob Dylan]
İnsanları anlayabilmek için mikroskop kullanın..... 'Şeytan' ayrıntıda gizlidir..
Patrona Halil
Ne zaman ki dinlediğiniz şarkılar size O'nu hatırlatmaz; işte ancak o zaman hayattan bir tat alabilirsiniz
ilhan berk
Kaçmak istedikçe sana yakalanıyorum. Söndürmek istedikçe sana yanıyorum.. Yenildim işte! Yine seni seviyorum.
[Özdemir Asaf]
Ölüm; ben seni utanç ile titrerken gördüm.
ö.asaf
Bir kadın, sevdiği adamın başka bir kadın tarafından mutlu edildiğini görmektense, onu can çekişirken görmeyi tercih eder.
Balzac
"Adam olmak cinsiyet meselesi değil, şahsiyet meselesidir."
İnsaf et, aşk güzel bir iştir!
Onun bozulması, güzelliğini kaybetmesi, (insanlardaki) tabiatın kötü niyetli oluşundandır.
Sen, kendi şehvetine ve arzularına aşk adını takmışsın;
Halbuki şehvetten kurtulup aşka ulaşabilmek için yol çok uzundur..
Hz.Mevlana
Seni Seveni Zehir Olsada Yut , Seni Sevmeyeni Bal Olsada Unut..!
Durumuna acıktım,susadım,of yazan arkadaş.Sen çöl'de bir hurma ve bir yudum su ile oruç tutan Peygamber'in Ümmetisin.Kendine gel!
*Facebook'ta buldum
Senin için ' zor ' dediler.
—Kolay olsaydı değeri olmazdı, dedim.
Senin için ‘ o ne ‘ dediler.
—Hayattaki gülen yüzüm, dedim.
......
Mutluluğun gökyüzünden dökülen yağmurlar kadar bol olsun o kadar mutlu ol ki gözlerindeki mutluluk mutluluğu arayan mutsuzların umudu olsun..! (CastieL)
İncir çekirdeğini doldurmayacak kadar!..diye niye küçümserler ki; Kalp pekmi büyük incirden?Bakın bakalım insan neler çekiyor, incir çekirdeği kadar kalbe düşenden. . . ! Hz Mevlana
Seni 'olduğun gibi seven' insan için iyi gün kötü gün yoktur. Ne zaman yanında olması gerekiyorsa, o zaman yanında olur.
*** Cemal SÜREYA ***
.