Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Alıntı sahibi ""dost05""
arkadaşlar türkiyede çok çok önemli olaylar olurken türban gibi kısır bir tartışma oluyor sizce olayın gerçek boyutu nedir acaba ??? :book:
Alıntı
Türbanlilari ciddiye alanlarin, Türbanlilar kadar akillari yok diyorum.
Ignore cekiyorum, hükumetede, Türbanlilarada

Alıntı sahibi ""(((karakan)))""
karar alinmis verilmis buyuklerimiz tarafindan ping demiski turbanlilar devlet kademelerinde gorev yapabiliyorlarmi diyorsun bende sana soyle diyim eger bas ortusu yasak olsa amerika, ve avrupanin bircok ulkesinde de okullara basortusuyle girilmesi yasak kilinmasi lazim ama oralarda serbest musluman bir ulkede yasak bunu sen onayliyorsan ben diyecek bisey bulamiyorum vede bu tur yorum penceresinin acilmasini sacma buluyorum bu sekilde acilan konu ortamin dengesini bozar lutfen faydali paylasimlarda bulunulsun veya degisik konularda devletimizin isine karismayalim vede yorumlar yapmayalim saygilar