Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Takdir edildiğin zaman değil, Taklit edildiğin zaman başarmışsındır ..!!
Yalnız kendi menfaatini gözeten dosta gönül bağlama; fayda görmezse sana düşman kesilir...!!
hayatta keskelerle yasamaktnsa belkılerle yasamayı tercıh ederım....
SANMA BASKA Bİ NEFSİ KENDİ NEFSİNE HAMAL KIRBAÇIN DÜSTÜYSE ATTAN İNDE KENDİN AL
sevgi çiçekçiden çiçek alıp sevgiliye vermek değildir sevgi çiçek yetiştirmektir
3 kurusluk insana 5 kurusluk deger verirsen,o insan gun gelir seni 2 kurus satar...
BİZİM SÖZÜMÜZ DOSTA TATLI DÜŞMANA KURŞUNDUR NAMERTE HANÇER MERTE CANDIR CANIMIZ DOSTA FEDA DÜŞMANA BELADIR KARDEŞLİĞİMİZ SEVDAMIZLA BİR NE ALINIR NEDE SATILIR BUNU YAPMAYA KIRALININ GÜCÜ YETMEZ...
Hız her tür işte başarısızlığı getirir. Herodotus (MÖ 484-425)
Kararsızlık; bilgisizlik ve yeteneksizlikten daha fazla başarısızlığa neden olur. Flower A. Newhouse
Bilgeler hata yapmamanın bir lütuf olduğunu düşünmezler. Onlar, insanoğlunun en büyük erdeminin kendi hatalarını düzeltebilme ve kişiliğini yenileyebilme yeteneği olduğuna inanırlar. Wang Yang-ming
Çocuk olsam yeniden.. Bir tek düştüğüm için acısa içim, Ve kalbim; çok koştuğum zaman çarpsa sadece..
' Off dudağım acıyor ' dediğimde, ' Öpeyim de geçsin ' diyen sevgili; ' Yüreğim acıyor ' dediğimde çekip gitti..
Sevmek, Sevdiğin kişiyle birlikte olmak değildir unutma! Çünkü aşk; onunla yaşamak değil, onu yaşamaktır aslında..
Ben ölseydim, o belki ağlardı. Ama o ağlasaydı; Ben ölürdüm..
Bana filozofların bahsettiği tanrı değil, Peygamberlerin bahsettiği Allah gerek..
Hiç dokunmadığın birine aşık olabiliyorsan, İşte sen aşkı hakediyorsun!
Eğer bir gün çok büyük bir derdin olursa; Rabbine dönüp 'Büyük bir derdim var' deme! Derdine dönüp 'Büyük bir Rabbim var' de..
Yapmacık olup sevilmektense, Kendim olup nefret edilmeyi tercih ederim..
Her şeyin üstüne geldiği falan yok.. Sadece senin çok üstüne düştüğün şeyler var.
Ey Gönül ! Şimdi sorarım sana, hangi Aşk daha büyüktür?
Anlatılarak dile düşen mi, anlatılmayıp yürek deşen mi?
Seni seviyorum. Çünkü, aşkın hiçbir gerekçesi yoktur..
Hiçbir zaman hayattan bembeyaz bir sayfa bekleme! Çünkü ikinci sayfa bile, birincinin izlerini taşır..