Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
gönül durgun bir göl gibi fırtınaya düşmeksizin durulamaz...
Öyle çok yanar ki canın,
Dünyadaki bütün suçları işlediğini sanırsın.
Oysa sadece sevmişsindir..
Kimseye gereğinden fazla ilgi duyma ki canını acıtmasın ve kimseyi gereginden fazla kırma ki vicdan azabı çekmeyesin...!!!
Boşuna yorulma gönül, Sadece sevmek yetmiyor..
Kötü nefis, yırtıcı kuştur.
Başarı başarısızlık, iyilik ve kötülük, sıkıntı rahatlık, mutluluk mutsuzluk mutlaka tatmamız gereken hayat cilveleridir; aksi halde ömür boyu ham kalmaya ve hayat gemisinde tir tir titremeye mahkum oluruz ..
Birileri kendini Bir B.. saniyormus, o yüzden geldim
Bakılacak Yüze Utanılacak söz söyleme !...
KaLp Temiz OLursa, DiLden GüzeL SözLer Çıkar... [Hz.ALİ].
Var olsada Etrafımda İnsanlar ''Seni Anlıyorum'' Diyen Kimim Var? İçimin İçini ßilen ßir Tek Rabbim . . ! ! !
Kaybolmak Kolaydır,Varolmayı Bil; Diz Çöküvermek Kolaydır, Rüzgara Göğüs Germeyi Bil
Başım önde bu aralar.. Suçlu olduğumdan değil ! Görülmeye değer hiç birşey kalmadığından.!
Beni kaybetmeyi seçeni,ben kazanmak için uğraşmam...
Sevgiyi hak etmeyene vermek, o kişiyi onurlandırmak değil.. sevginin şerefine İHANETTİR.
Yüreğini YürekLi oLana, KaLßini Kıymet ßiLene, Sevgini Sana Değer Verene, GözyaşLarını iSe HaK Edene Ver Ki MutLu oLaSın.. !!
insanı güzel yapan güzelliği değil,kişiliğidir. .
BABA" ÇINAR Gibidir, Meyvesi Olmasa da Gölgesi Yeter...!!!
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
Sen, dedi "İntihar gibisin.." -Hem cesaret edilmeyen, Hem de herkes tarafından en az bir kere düşünülen
- İskender Över-
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
Bir tırnağı kırıldı diye 9 tırnağına birden kıyabilen bir kızın, kalbi kırıldığında neler yapabileceğini siz düşünün..
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
Kalbinizde olup da hiç kimseye anlatmadığınız, Dile getirilmesi bile imkansız olan o şey var ya İşte Allah onu biliyor ÜZÜLMEYİN
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
Ruhun Satılmışsa Çarşı Pazarda, Teselli Arama Boş Sokaklarda.. Mazin Kirlenmişse, Lekesi Çoksa; Neye Yarar Güzelliğin, Şerefin
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
Mevlana derki: "Aşk; topuklarından etine kadar işlemiş bir nasırdır,yacanın acıya acıya adım atacaksın,yada canını acıta acıta söküp atacaksın...
Her iki yolda da, tek bir gerçek olacak;
CANIN ÇOK AMA ÇOK
ACIYACAK!!"
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...