Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
ben soyamadım bakalım siz soyabilecekmisiniz :)))
ben soymayı beceremedim arkadaşlar :oops:
http://www.extremefunnypictures.com/images/maze.swf
Ben cibilciplak yaptim
tirsssss tirssss tirssstim yafffss , soyulmazmiii, yuzum soyuldu

)
hehhee aferin sizeee ben beceremedim fallaaa :hehe:
Allah cezanı verecek Sevilay sıtkım sıyrıldı, ödüm kötü yerlere kaçtı beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :x: Selmanım yaaa bende çooook korktuuum :cry:
Tam soyuyordum hanim geldi yarida kaldi benim sucum mu simdi :pisstt:
:hehe: ilahi çetin sende hep yakalanıyosun yaa
diclem yaw korkacak ne varrr :hehe:
ya valla sormayin ya su capkinligi nasil yapiyorlar bir turlu anlamadim ben bir turlu beceremiyorum seninde dediyin gibi sonuc hep ayni tava kafa of gene geliyor yaw :yardim:
:pisstt: gülme komsuna gelir basina
diclem, maksat soymak degil , denemekti , bakalim yapabiliyormusuz die, yapamadik :0 demekki beceremiyormusuz

))
yahu hic bisey yapamadim, nasil oyunmus bu böyle...daha kirmasmadan oyun kapaniyo...benmi yanlis yapiyom :roll:
@stella
alkolü birak, elin titremezse oyuna basliya bilirsin...
yani fareyi titretme
@stella
alkolü birak, elin titremesse oyuna basliya bilirsin...
yani fareyi titretme
:lol:
Kulağımda Kulaklık vardı Ses Sonuna kadar açıktı..
:blink1:
bu neee
ne yalan söliim çok pis tırstımm :hiding:
yaklas yanima cetin abi
valla bende cok korktum. Tirsmamakda mümkün degil hani helede kulaklik varsa... :utan: Aman bu arada kalbi olanlar dikkat etsinler... :0010:
Bu arada soyamadimda... :sinir: Paylasim icinde tskler...:
hihi olmuyor yaw yapamiyom
annnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :ana: