Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
"Kaldır başını gökyüzüne,
Gördüklerinden çok seviyorum seni. / Göremediklerin ise hasretim."
Kader hayatımızın önceden çizilmiş olması demek değildir. Bu sebepten,”ne yapalım, kaderimiz böyle”deyip boyun bükmek cehalet göstergesidir. Kader yolun tamamını değil, sadece yol ayrımlarını verir. Güzergah bellidir ama tüm dönemeç ve sapaklar yolcuya aittir. Öyleyse ne hayatının hakimisin,ne de hayat karşısında çaresizsin.
Neden iki kulağımıza karşılık bir dilimiz var ? Çok dinleyelim de az konuşalım diye
Sen konuşmaya tenezzül etmezsin suskun sanırlar, ve umursamaz.
Bilmezler ki, bi konuşacak olsan yüzüne bakacak yüzleri kalmaz !
Eğer benimle tartışmak istiyorsan,izin ver beynimi çıkartayım ki eşit şartlarda tartışalım ...
"Bu aralar çok meraklı zarif bir yağmurum....
Bana
halk arasında kısaca ''fırtına'' diyorlar."
”bu aralar yine çok abur cubur konuşuyorsun,
pişmanlayacaksın iyice. biraz dediklerine dikkat etmelisin…”
”neden her zaman zeytinyağı gibi üste çıkıyorsun”diyordu.
onu su gibi aziz kıldığımı bilmiyordu..”
kaybedecek bir seyi olmayandan korkmalısın …
cunku onlar kazanmak icin her seyi yaparlar”...
”insanların birbirini tanıması için en iyi zaman,
ayrılmalarına en yakın zamandır”
___________________Seni özlemenin Ne demek olduğunu sor bana,
Yetmiş iki dilde anlatabilirim Kitabını yazabilirim sayfalarca....
Yalnızlığın rezilliğini ,Kokuşmuşluğunu Ve çıplaklığını da.
Ama hiç kimse Kavuşmanın güzelliğini Sormasın bana / anlatamam.
BEN SANA HİÇ KAVUŞMADIM Kİ...
Ayrılıktan hemen sonra,
Kendini başkasının kollarına bırakana rezil,
Akole bırakana sefil,
Zamana bırakana ise asil denir..
[b]”Dizimin dibindeki Yemen’de; Yemen’deki de dizimin dibindedir”
der Mevlânâ…
Göremediğin gönülden ırak olursun.
Gönül görmek diye bir çaba var mı hayatımızda?
Giremediğin gönüle eremezsin.
Hiç olmazsa yanı başınızdakilerin gönüllerinde misiniz?
Yanı başınızdakiler gönlünüzde mi?
Aynı dili konuşanlar değil,aynı gönülü paylaşanlar anlaşabilirler...
[/b]
Bazen öyle bir düşer ki aklına, Sende bıraktığı izleri, verdiği acıları bile özlersin, DEĞSE DE DEĞMESE DE...!
Kişiyi iyi tanıtırsan kimseyi inandıramazsın.. Ama kötülersen herkesi inandırırsın..!
Seni düşlerimde çoğaltıyorum.O kadar çoksun ki bende,senlerde kayboluyorum çoğu kez.Seni benimle,beni seninle karıştırıyorum...
Kahraman Tazeoğlu
Öyle cümleler kurdumki yüreğim hafifler sandım....Öfkem durulur FIRTINAM diner sandım...Öyle duygularla kaybolup gitttimki..Kendimi bir yerde bulurum sandım...VE ÖYLE İNAT ettimki acı çekmemek için ..Belkide MUTLULUK denen şey gerçek olmayacak kadar zor sandım...Şimdi öyle SUSKUN öyle SESSİZİM. Korkuyorum FIRTINAM BÜYÜK olacak...
Gelme sevgili! Boşuna gelme, istediğin zaman rastgele bir sayfayı açıp okuyacağın kitap değilim ben! Ara sıra uğrayacağın bîr liman, canın çekince içeceğin bir kadeh şarap değilim! Üstünü değiştirmek için gelme, ben günah çıkarma kabini değilim
Dünümde bıraktıklarımın bugünümde yeri yok .. ,)
Kendi bahçesinde dal olamayanın biri ! Girmiş bahçeme ağaçlık taslıyor