Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
merhaba gün doğan güneş merhaba ışık saçan gece yıldızı merhaba uçurumlar ülkesi merhaba sevgi dolu yürekli martılar ...
bır baba ogluna demıskı her kırdıgın kalp ıcın bır tahtaya cıvı cak ogul her kırdıgı kalp ıcın tahtaya cıvı cakmıs ve babasına gostermıs baba sımdı kırdıgın her kalp ıcın bır cıvı sok ogul her kırdıgı kalb ıcın bır cıvı soker ve babasına gosterır baba ıste ınsanın kalbı bu tahta gıbı delık desıktır kırdıgın kalbı gonlunu alırsın ama herzaman o kalbde bır ız kalır!
''Her insanın hayatında iki ağaç vardır biri mutluluk biri hüzün ağacı hangisini sularsan onun meyvesini yersin..."( mutluluk )
"kendine"d£ger werkî kalbin olgunlaşsın cunku "SEn"bed£ninle deqil ruhunla"insansın"...
SevdaLar 0Lmuş (para), aşkLar 0Lmuş (yara),yürekLer 0Lmuş (kara), iNsaNLk düşmüş (dara), bu hayatTa qücüN KaLdysa DÜRÜSTLÜĞÜ ARA
Biz papatya yoluyoruz seviyor mu sevmiyor mu diye HAYATTA BİZİ YOLUYOR DAYANACAK MI DAYANMAYACAK MI DİYE....!!!!

fIrTINA"NIN ŞİDDETI NE OLUR SA OLSUN .. MarTI YUWASIN"DAN SEWDİĞİ DENİZ"İN"DEN ASLA WAZGECEMEZ"

^
Tahir olmak ta ayıp değil
Zühre olmakta
Hatta sevda yüzünden ölmek te ayıp değil
......
Bütün iş Tahir ile Zühre olabilmekte yani yürekte....
Nazım HİKMET..
Şahsınıza fenalık eden bir insani affediniz. Lakin vatanınıza, milletinize fenalık eden bir kimseyi asla affetmeyiniz.
[Hz.Ali]
Sen âşık olduğunu sandığın kişiye bağlanıyorsun , ''onsuz yapamam, çok seviyorum'' diyorsun... Düşünmez misin onu sana sevdiren kim?
" BEN,SENİ BANA SEVDİRENİ SEVMİŞİM ."
[ Mevlana/Rumi ]
Kimseye göstermem üzüntümü. Gündüz gülerim, geceleri yalnız ağlarım.
Ben 'gidiyorum' dediğimde, 'gitme' diyen birini değil.. "Ben de geliyorum yalnız gidemezsin!" diyen birini istiyorum...
[ Can Yücel ]
Öyle bir sihirbazdın ki, beni bile kaybettin.
"Şeytana ne kızıyorsun ? Bir iyilik yap da o sana kızsın." [Leo Tolstoy]

KİMSEDEN SEVAP BEKLEMİYORUM.GÜNAHA SOKMASINLAR YETER...!!!
Leş kokan hayatlarına burunları alışmışken, başkalarının hayatlarını ahlak abidesiymişcesine eleştirenler , Gülümseyin çekiyorum.
Birazdan kapını çalan kişi olabileceğini düşün
Şaşırtmayı severim biliyorsun
Bu da sana son sürprizim olsun
Şimdi seninle yaşanan günleri ateşe veriyorum
Beni güzel hatırla
GİDİYORUM
- Aslında insanlar, bazen suçlu olduklarını kabullendikleri için değil, sadece karşıdaki sussun diye özür dilerler.
Kalp deniz, dil kıyıdır.. Denizde ne varsa kıyıya o vurur..
Mevlana
Dokunsan ağlayacak gibiydim .
Ağlasam dokunacak gibi değildin hiç !