Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Bir gün benden şikayet ettiğin ne varsa, Özleyeceksin...
Gurur insanı mutluluktan uzaklaştırır (Lamartine)
Çok yükseğe çıkamam bende yükseklik korkusu var ve kimseyi yarı yolda bırakamam bende 'alçaklık korkusu' da var . Oğuz Atay
"Göründükleri Gibi Olmalıdır İnsanlar. Eğer Değillerse; Hiç Görünmesinler Daha İyi"
. [Shakespeare]
Ağzınızdan çıkanlara daima dikkat edin
-Çünkü bir sözü unutmak,
Bir yüzü unutmaktan çok daha uzun zaman alır.
Sevmek sevilene yapılan en güzel duadır ...
Otunu, suyunu bilmediğin gönüllerde koyun gütme!
Yoksa, 'kaçıracağın keçilere' çobanlık yapamazsın .
Sen nereye ben oraya adım adım... İnsan sevdikçe iyileşiyor, artık anladım !
“Aşk nasip işidir, hesap işi değil! Aşk adayıştır, arayış değil!
Sen adanmışsan ve yanmışsan bu uğurda, aşk seni bulmaya gelir!”
Hz.Mevlana...
Yaşam bir alfabeye benzer.. Bu alfabede ister ünlü ol, ister ünsüz; yeter ki KARAKTERSİZ olma..!
* Tuncel Kurtiz
Eğer bir dış etken sizi üzerse, duyduğunuz acı o şeyin kendisinden değil, sizin ona verdiğiniz değerden geliyordur. Onu da her an ortadan kaldırma gücünüz vardır."
Dünyanın ortak kullandığı bir dil biliyorum..HUNHARCA (Muhammet İkbal)
''Yüreği olmayanın kalbimi kırmasına müsade etmem! Beni bir saniyede unutanı ben iki saniye ile şereflendirmem.''...
" Ne oLur yani, bu senede " insanLık " moda oLsa...
"Aslında insanlar, sadece dua ederken dürüsttür". ..
Sonunda er geç ayrılık olsa bile,sevgi ve barış içinde geçirilen her an buna değer...Alice Munro
Çocuk babasına sorar;
BABA SENİN HİÇ SEVGİLİN OLDU MU..?
Baba cevap verir;
BİR TEK SEVGİLİM OLDU, O DA ALLAH.
...
Çocuk şaşırır;
PEKİ YA ANNEM...?
Baba gülümser;
O BANA SEVGİLİ'MİN HEDİYESİ...♥
Şaire sormuşlar:"Giden midir terkeden,yoksa kalan mı?"Şair der ki;"Kalan gidenin gitmesine ses çıkarmıyorsa,çoktan terketmiştir''
Elinde Ne Varsa Hayata Dair , Ötesi Hicbir Şey Ya Da Vesair ... Hani Demiş Ya Şair ; Mutluluğu Sende Bulan Senindir...!
Erkek: Benimle çıkar mısın. ?
Kız: Hayır.
Erkek: Ben sana ne sordum. ?
Kız: Benimle çıkar mısın. ?
Erkek: Evet.