Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

Bir kadın sizinle delice tartışabiliyorsa sevinin. Çünkü susmuş bir kadın için, bitmişsiniz demektir..!

Bazen sevdiklerimize zarar vermemenin tek yolu, onlardan uzak durmaktır.." [Prison break]

Bir kadın, erkeğin gölgesinde yaşamayacak kadar akıllı; ama o gölgede dinlenmeyi bilecek kadar duygulu olmalı. W.Golding
Herkes anlamlı anlamlı başını sallıyor.Duygulanmış gibiler, etkilenmiş gibiler, hüzünlenmiş gibiler.
Hep gibiler....
Hiç kendileri olamıyolar.Olurlarsa kendilerinden korkuyorlar...Murathan Mungan

İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı?
- Bu, insana bağlı.
Özdemir Asaf
Bir gün gelir, dünyanın bir yerinde yıllarca senin haberin olmadan yaşamış birine, bütün hayatını anlatmak istersin...!
Murathan Mungan

“Sormayın artık her gün 'Nasılsın' diye! Nasılsa adet olmuş iyiyim demek. Kötüyüm ben hemde çok ! kime ne…” Edip Cansever
Bazen sen bile "Vay be !" dersin kendine; tek satırlık adamları nasıl roman yapmışım gönlüme ..!!Yılmaz Erdoğan
Öyle bir serüven ki hayat; Karanlıkta polyanna'lar,ışıklarda palyaçolar dolaşır..!!Yılmaz Odabaşı

"Hayalimin ayağı yere değmiyor henüz. Onun gerçekleşmesine dayanacak, onun yükünü kaldıracak topraklarım yok." Cahit Zarifoğlu
"Hayatına girmek isteyene, tam zamanında açmalısın kapını Ve tam zamanında çıkarmalısın, sevginden şımarmaya başlayanları" P.Auster
"Kötü bir haberim var ! Sanırım bugün iyi niyetimin son kullanma tarihiydi. Artık her şey adamına göre"..Donnie Brosco

Dedi ki ; ‘Yalan söylemek beni insan yapar, hiç yalan söylememek ise üstün insan yapar.’ Üstün Dökmen
Başkalarını küçülterek büyüdüğüne inanan insanlar bulunduğu gibi, başkalarını korurken büyüdüğüne inanan insanlarda vardır.
George Sand

Bak.. bil ki domuzların önüne inciler serilmez,
Mücevherden sarraflar anlar ancak, başkası bilmez..
Ne fark eder ki kör insan için, elmas da bir cam da,
Sana bakan bir kör ise sakın kendini camdan sanma..
MEVLANA
Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker! Unutma! Kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter. HZ. MEVLANA
Başımız Toprak, Sonumuz Toprak. Mühim Olan, ÇAMURLAŞMADAN YAŞAMAK VE İNSAN KALABİLMEK ...
GÖNÜL
Çiçeklerle hoş geçin, balı inciltme gönül.
Bir küçük meyve için dalı incitme gönül.
Mevla verince azma, geri alınca kızma,
Tüten ocağı bozma, külü incitme gönül.
Dokunur gayretine, karışma hikmetine, Sahibi hürmetine, kulu inciltme gönül.
Sevmekten geri kalma, yapan ol yıkan olma, Sevene diken olma,gülü incitme gönül..!
Âşık isen var danış ehli, erbaba gönül,
Yüz sürme sakın ola öyle her bâba gönül.
Boğuşmaksa muradın cilve-i cânan ile,
Veda etsin şimdiden gözlerin hâba gönül.
Firkat yağmurlarında ağarırken saçların,
Vuslat hayallerin hep döner seraba gönül.
Şâd olmayı bekleme bu hayat ırmağında,
Kemend-i dünya her an çeker girdaba gönül
Alıntı
Çok güzeldi.Paylaşan yüreğe teşekkürlerimle.kelamınız kaleminiz daim olsun...
"Sana kötüsün diyenlere aldırma,banada geri zekalı demişlerdi atomu parçalayıp ellerine verdim" (Einstein)
"Eyvahhh çaktırma kısa şiirler yerine düşündüren sözlere yazmışız kimseye belli etme tmm"
- Aşk karşılıklı olmak zorunda değil !
"Tamam, beni sevmesin;
ama hiç kimse ona dokunmasın" diyebiliyorsan, aşk bu işte.