Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
-Bir işe başlamadan önce iyice düşün, ama bir kere başlayınca da hemen bitirmeye bak. Sallust
Yemine bakıp insana inanılmaz, insana bakıp yemine inanılır. Aeskhylos
Bir kadın, erkeğin gölgesinde yaşamayacak kadar akıllı; ama o gölgede dinlenmeyi bilecek kadar duygulu olmalı.
Hayat;Ne aşk kavgasıdır,ne de ekmek kavgası.Hayat;'İnsan'kalabilme mücadelesidir..Şerefinle,Onurunla,Namusunla..
-Alçakta olan, düşmekten korkmaz. Bunyan
-Yalancının kuvvetli bir hafızası olması gerekir. Portekiz Atasözü
-Doğarken sen ağlıyordun, başkaları gülüyordu. Öyle bir hayat yaşa ki, öldüğünde sen gülesin, başkaları ağlasın. Hz. Ali
-Yalnızca seni sevenleri sevmek, sevgi değil, değiş tokuştur. Cenap Şehabettin
Hayatından silmek istediklerini gerçekten sil, Çünkü geri dönüşüm kutusunda bekletirsen; sistemini yavaşlatır !
Pαrktα sαlıncαk sırαsı bekleyen çocuk gibi bekledim seni. Birαz heyecan, birαzdα sαlıncαğı 'bαşkαsı kαpαcαk' korkusu işte.
Gerçekten sevmeden, "seviyorum" demeyi bir türlü öğrenemedim. Tek kusurum buysa; Özür dilerim.
Çorap değiştirir gibi sevgili değiştiren, her yeni ilişkide temiz sayfa açtım diyenlere sesleniyorum: Sizin defter kaç ortalı ?
Beddua BiLe etmiyorum.. çünkü; isabet etmez o iki yüzLü suratına.
"Aşk; görmekten çok özlemeyi sever, Dokunmaktan çok düşlemeyi.. Ve aşk öyle haindir ki; Nerde imkansız varsa gider onu sever".
Dünya gözü ile bakan, yüzü; gönül gözü ile bakan, özü görür.
Mevlana
"Konuşabilmek" ile "konuşmayı bilmek" arasında büyük bir fark vardır. Mesela çoğu insan ikincisini bilmez.
Körden değil Nankörden , Yüzsüzden değil 2 Yüzlüden, Tipi bozuktan degil; Sütü bozuktan kork !
"Hiç bir αşk bittiği gün bitmez aslındα. Giden için çok olmuştur biteli; ama kalan için belli değildir ne zαmαn biteceği.."
Birisi olacaksa;geçmişimi merak ederek değil geleceğimi hayal ederek gelsin! Korkaklarla yürüdüğüm yolda tek kalmaktan yoruldum.
Gülmek için mutlu olmayı bekleme, belki mutluluk gülüşünde saklıdır, sakın ağlayayım deme! Belki bir yerlerde senin bir tek gülüşün için yaşayan biri vardır...