Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

1

Saturday, 30.07.2011, 15:09

Anne kime denir, Baba kimdir?.... :)

‎> * Aynı anda kendi çantasını, çocuğunun çantasını, çocuğunun oyuncak kutusunu, market torbasını, çocuğunun ayakkabısını ve hatta çocuğunu taşıyan; bir yandan da ev anahtarını bulmaya çalışan kişiye ANNE; bilgisayar çantasını karısına vererek sadece oğlunu kucaklayana da BABA denir.

> * 5 dakikada duş alıp 10 dakika içinde hem kendisini hem de çocuğunu hazırlayana ANNE; o 15 dakika boyunca gömleğine uygun kazak aramakla uğraştıktan sonra kapının önünde çantasını toparlayan karısına 'daha hazırlanmadın mı?' diye sorana BABA denir.

> * Uykusuzluktan süründüğü halde uyumamakta direnen çocuğuna söylenen kişiye ANNE; 'uykusu yok belli, olsa gider yatar zaten' diyene de BABA denir.

> * 1 saatte üç çeşit yemek, üstüne de salata hazırlayıp bir yandan da çocuğunu yedirene ANNE; iki tane amerikan servis koyarak 'sofrayı hazırladım' diyene de BABA denir.

> * Gecede beş kere kalktığı halde şikayet etmeye hakkı olmayana ANNE; 'dün gece uykum bölündü oğlanın ağlamalarından' diye şikayet edene de BABA denir.

> * Çocuğu hastalandığında sabaha kadar başında bekleyene ANNE; işten evi arayarak karısına 'ilaçlarını verdin mi?' diye sorana BABA denir.

> * Pazar sabahı havanın güzel olduğunu görüp çocuklarını parka götürmeyi planlayana ANNE; 'bu havada spor yapmalı, siz parka gidin ben koşacağım' diyerek kendini sokağa atana BABA denir.

> Tüm bunları açık açık yazana ANNE; 'hiç de değil, market torbalarını sana taşıtmıyorum' diyerek duruma son noktayı koyana da BABA denir.
.............veee

> Bu diyalogların sonunda birbirine hala gülümseyenlere da AŞIK denir.:)

Melye

Moderatör

• "Melye" bir kadın

• 990289
  • Özel mesaj gönder

2

Saturday, 30.07.2011, 15:11

harika idi senemcik...sonuna kadar tebessümle okudum...helede son bağlantısı süper :pembegozluk:

• "Nisa Nisa" bir kadın

• Özel mesaj gönder

3

Saturday, 30.07.2011, 15:14

tşkler cnm cok güzel bir paylaşım
bide madalyonun tersiinni okusun erkekler emme işlerine gelipte okurlamırki işte okumayanlarada koca deniliyor :))
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .

4

Saturday, 30.07.2011, 15:18

haha demin nisam bakalım erkeklerin yorumlarını merakla bekliyorum bu yazı için :D

Melye

Moderatör

• "Melye" bir kadın

• 990289
  • Özel mesaj gönder

5

Saturday, 30.07.2011, 15:24

şimdi gelirler eet haklısınız bayanlar derler utanırsınız bakın :P

• "Nisa Nisa" bir kadın

• Özel mesaj gönder

6

Saturday, 30.07.2011, 16:01

haa bide okuyupta anlamazlıktan gelenler var
tüm işi onların yaptıgını
ev işleri ile çocukları bakmanın bizim asli görevimiz oldugunu söyleyenler
bak bununla ilgili bi anımı anlatim
nevşehirdeyiz o yıllarda
gaziantepli arkadaşım vardı eşi kadına deger vermeyen kadının eş değilde evde hizmetçi oldugunu düşünen bir erkek herhalde bunlara kıro deniliyordu :))
arkadasım bizdeydi geldiler işten bizimkiler
bizde akşama kadar yemek yaptık cocuklara baktık tabiki
bide önlerine akşam sofrayı kurduk kaldırdık çaylarını demledik
dedimki fatoş cok yoruldum
fatoş eşinin yüzüne baktı sonra bana dönüp yok ben yorulmadım dedi
bende eşine baktım bana söledigi
siz nie yoruldunuz ki ne yaptınızki

o zamanalr tek kızım vardı fatoşunda bi oglu
dedim cocuklara baktik
size yemek hazırladık evi topladık vs.işte
bana dediği :
siz buna işmi diyorsunuz bunlar sizin yapmanız gereken göreviniz
iş dedigininizde tarlada ve ya b i iş yerinde çalısıp geldiginizde yoruldum dersenizz haa anlarım farklı bir iş yaptınız
şok olmustum o gun
doguda bir cok yerde malesef kadınları bir eşya olarak gören zihniyetler var
ha hepside demiyorum ama ben bunun bi çok örneklerini gördüm
malesef bir çok yerde kadınların ekonomik özgürlükleri olmadıgı için her zaman ezilmeye mahkum

7

Saturday, 30.07.2011, 17:14

doguda bir cok yerde malesef kadınları bir eşya olarak gören zihniyetler var
ha hepside demiyorum ama ben bunun bi çok örneklerini gördüm
malesef bir çok yerde kadınların ekonomik özgürlükleri olmadıgı için her zaman ezilmeye mahkum

ata erkil systemi oldugu icin doguda erkek ve erkek cocuklar sanki degisik bir yaratikmis gibi buyutuluyorlar
kadin erkegi tamamlayan erkekde kadini tamamlayan parcadir ne onlar bizsiz nede bizler onlarsiz yapabiliriz aslinda
tskler paylasim icin tskler
http://c1201.hizliresim.com/t/8/1njnx.gif

8

Saturday, 30.07.2011, 17:27

ben tşk ederim arkadaş ^^

9

Saturday, 30.07.2011, 17:36

cok güzel bir paylasım ablam emegıne saglık, hic bir erkek yorum yazamaz sanırım :kkahkaha:
[align=center]
[img]http://dl10.glitter-graphics.net/pub/1152/1152970d6l03kh6be.gif[/img]

[color=#0000ff][b][color=#000000]Kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile, Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile belli olur[/color].[/b][/color]

10

Sunday, 31.07.2011, 00:04

walla cnm henüz talep gelmedi çok bakacagız atık :D

• "BY_DUSLER" bir erkek

• Özel mesaj gönder

11

Sunday, 31.07.2011, 00:16

Ben baba olmadigim için bir yorum yapamayacagim :D
Şu demek istiyorum;
Erkek ve kadin eşittir .
Emegine saglık...
[b]SeNiN ÇeLMe TaKTıĞıN YeRDeN BaŞLıYoRuM HaYaTa..VaRSıN YaRa iÇiNDe KaLSıN DiZLeRiM,YüReĞiM KaDaR aCıMaZ NaSıLSa[/b]

-=YoRqUn=-

Profesyonel

• "-=YoRqUn=-" bir erkek

• Özel mesaj gönder

12

Sunday, 31.07.2011, 00:38

gaziantepli arkadaşım vardı eşi kadına deger vermeyen kadının eş değilde evde hizmetçi oldugunu düşünen bir erkek herhalde bunlara kıro deniliyordu

ata erkil systemi oldugu icin doguda erkek ve erkek cocuklar sanki degisik bir yaratikmis gibi buyutuluyorlar

Yaptığınız Yorumlarda Kullandığınız Tabirlerde Biraz Daha Dikkatli Olursanız Eminimki Daha Güzel Vede Daha Şık Olacaktır
Bahsettiğiniz Konular Ne Türkiyenin Herhangi Bir İlinin Nede Herhangi Bir Bölgesinin Genel Sorunu Değildir
Bu Sorunlar Tüm Türkiyenin Daha Doğrusu Türkiyenin Bütün İllerinde Yaşanan Vede Yaşanmakta Olan Olaylardır
[align=center][color=#666666][b]▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬► ܨЎorGuNBeKçİ™ܓ ◄▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬[/b][/color]
[/align]

13

Sunday, 31.07.2011, 00:53

Bu sadece türkiyede yaşanan bir sorun diil elbette tüm dünyada yaşanan bir sorun arkadaşların olayı saptıdıgı yok kişisel fikirlerini dile getirmişler .Herksin fikrine saygı duymak gerekir .olayın saptırıldıgı filan yok bn ce siz yanlış anladınız arkadaşım sanırım .

-=YoRqUn=-

Profesyonel

• "-=YoRqUn=-" bir erkek

• Özel mesaj gönder

14

Sunday, 31.07.2011, 01:00

Tamam O Zaman Hadi Gelin Biraz Empati Yapalım Ne Dersiniz
Şimdi Kendinizi Bir Antepli Birde Doğulu Sayın Ve Yukardaki Yorumları Okuyup Samimice Duygularınızı Dile Getirin

Sonrada Hep Beraber Saygı Duyalım
[align=center][color=#666666][b]▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬► ܨЎorGuNBeKçİ™ܓ ◄▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬[/b][/color]
[/align]

15

Sunday, 31.07.2011, 01:03

Hemsomm Paylasım Icın Tesekkurler :)
[align=center][img]http://s1.directupload.net/images/110701/vy77gp2c.gif[/img][/align]

16

Sunday, 31.07.2011, 01:05

OLAYLARI SAPTIRIP GEREKSIZ SORUN CIKARMAYAMI CALISIYONUS BANAMI ÖLE GELİO :D HEPIMIZ KULTURLU INSALARIZ VE SAG DUYULU INSANLARIZ ENPATIYE GELINCE KISENIN YARASI YOK BURDA GOCUNSUN
OLAI NEDEN BUYUTUNUZ ANLAYMADIM :D

• "Nisa Nisa" bir kadın

• Özel mesaj gönder

17

Sunday, 31.07.2011, 01:09

herkes bi havaya girmiş neysem
herkesin kendi görüşü bu durumun olmadıgını aksin i düşünenler varsa buyursun

-=YoRqUn=-

Profesyonel

• "-=YoRqUn=-" bir erkek

• Özel mesaj gönder

18

Sunday, 31.07.2011, 01:15

Olayı Saptırdığım Felan Yok Arkadaşım Kimseye Türkçe Dersi Vermek Gibi Bir Niyetim Hiç Yok
Anlama Farklılığımız Olabilir Ama Sorun Bu Değil Sorun Sizin Bakış Açısı ;) Ben Sadece Yorumlarda Biraz Daha Mantıklı
Ve Sizin Tabirinizle Sağduyulu Davranıp İsim, İl, Bölge vs Gibi Unsurları Yazmaktansa Genel Olarak Yorum Yapılması Yönünde Bir Ricada Bulunmuştum
Tartışma Kelimesini Neye Dayanarak Kullandınız Halen Daha Anlamış Değilim :S

Kusura Bakmayın Ama
Kültürden Bahsediyorsunuz Ama Bence Kendi Payınıza Düşeni Alamamışsınız Malesef

Bu Arada Gocunma Faslına Gelince Evet Ben Bir Doğuluyum Vede Doğulu Oluşundan Herzaman Gurur Duymuş Bir İnsanım
Ve Artı Sizler Gibi Kültürden Medeniyetten Bahseden Yüzlercesinide Dilediği Zaman Türkçe & Kültür Dersi Verebilecek Durumdayım

Şimdi Oturun İyice Bi Düşünün Hangimiz Hatalıyız Benim İçin Konu Kapanmıştır Anlayışınız İçin Teşekkürler
[/align]

• "Nisa Nisa" bir kadın

• Özel mesaj gönder

19

Sunday, 31.07.2011, 01:22

konulari istedigimiz vede anladigimiz yerden alıntı etmek kadar kolay bişi yoktur
sanırım hepsini okumamıssınız
sonunda diyorum ki bir çok yerde var illa doguda demiyorum
arti dogudakilerin hepsi bölede demiyorum ii okuyup ondan sonra alıntı etmek en yerinde olurdu
bir çok araştırmacıların bile bu konuyu konu edip yıllarca
araştırma yazısı yaptıkları bir konuyu
biz burda dile getirdigimizde neden acaba sorun oluyor

• "Masum Masum" bir kadın

• 1366852
  • Özel mesaj gönder

20

Sunday, 31.07.2011, 01:25

gaziantepin doguda oldugunu bilmiyordum :D
<<antepli

Gaziantep Güneydoğu Anadolu bölgesindedir. :kcool:
ayrica turk erkeklerinin bir kismi kro malesef
nisanin anlattigi hikayenin canli ornegide benim enistem var

eline saglik snm
Cogalirsin ×