Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
ayrufa, estafullah ne demek elimizden geldigi kadar yapmaya calisiyoruz konuyu bosa acmadikya
Ruh eşimi buLamyınca anLAdım ki eşsiz biR ruhum vaR... : )
birtanede ISPARTA FM OLARAK YAPARSAN SEVINIRIM TSK
ILA DA EDEP YAHU
slm hersey cocuklarimiz icin yazarsan sevinirim
bunu yapabildim
yazgulu, umarim begenirsin, buttonlar ise malesef siteye giriyo onuda ben yapamam, sadece banner olarak bunu hazirlayabildim, zaten daha bir kac gundur ugrasiyorum bunlarla yani acemiyim, pek birsey yapamiyorum.
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
cok guzel olmu$ ellerine saglik canim
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
tesekkur ederim allah razi olsun canim
rica ederim ama degistirdim, yeniden ekledim az oncekinde bir yanlislik vardi...
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
BANADA YAPSANA Bİ ZAHMET
OLTULU DADAŞLAR
http://www.oltulu-dadaslar.tr.cx
yaparsan cokkkkkkk sevinirim
ORKIDE-FM DOSLUKLARIN BULUSTUGU YER[url][/url]
RADYOM ICIN BANADA BIR BANNER YAPARSANIZ COK SEVINIRIM ORKIDE-FM DOSTLUK VE KARDESLIGIN BULUSTUGU YER www.orkide-fm.tr.cx
slm arkadaslar banada ESKICARSIFM VE DJ GEBZELI YAPARMISINIZ RENKLER MOR BEYAZ OLRSA DAHA IYI OLUR SIZLERI BEKLIORUMM
slm cok güzel paylaşım banada dj isa'yla şamata show diye bir çalışma yaparmısın şimdiden tşkrler saygılarımla İSA
bende vuslatradyo ve ayrı olarak mevlüt01 rica edebilirmiyim.teseküür ederim..
slm arkadaslar yesilgümüshane fm ve dj deli usak yaparmisiniz ayri ayri olsa ii olur simdiden saolun
slm arkadaslar yesilgümüshane fm ve dj ÖZGÜRyaparmisiniz ayri ayri olsa ii olur simdiden saolun