Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Kimsenin kollarında ölmek falan istemiyorum, Annemin ayaklarının dibine gömün beni, o yeter..
Taş olmuş sanki kalbim; yine kırılmaktan korkup sevmiyor. Umudum yok artık aşka ait. Bir kalbim var; o da RABBIME ait .!
Cam kırıkları gibidir bazen kelimeler; ağzına dolar insanın.Sussan acıtır, konuşsan kanatır..
Aşkın en acımasız yanı, ağzından çıkmaya cesareti olmayan sözlerin, yürekte fırtınalar koparmasıdır..
Parası olan pazardan, İmanı olan mezardan korkmaz...!
Annem derdi ki: “Öfkende fakir ol sevginde zengin”
Ne İbrettir Kızarmak Bilmeyen Çehren, Bırak Kardeşim Tahsili ; Git Önce Edep, Haya Öğren ..!
MODASI DEĞİŞMEYEN TEK ŞEY KEFEN, HALA CEBİ YOK.!
Eğilip "ONURUNU" kırmaktansa ''DÜŞ'' kafanı kır.!!!!
Övünerek Yaşayanlar, Dövünerek Ölürler...!
Karşımdakinin karakteri oturmadan, ben ayağa kalkmam!
Ne başını kapat, altını göster; ne altını kapat, üstünü göster. Hepsini kapat, İMANINI göster...
Bir kimsenin gönlünde bir gamı olupta, onu sevdiğine açabiliyorsa, açsın, söylesin çünkü, gönülde bulunan gam, söz ile gidebilir.
Hz.MEVLANA
Üzülmüyorum... Bir gün diner elbet gönlümdeki derin sızı. Hep hayırsız değil ya bu insanlar; bir gün beni de bulur hayırlısı...!
Güzelmişsn, çirkinmişsin, hiç önemi yok. Boyun kısaymış, uzunmuş, sen boşver bunları. Seviyor musun ona bak, AŞK GİZLER HERŞEYİ.
Aşk sevmesini bilen için vardır ve karşılıksızdır. ''Ne kadar seversen o kadar severim'' gibi düşünmek aşk değil, tüccarlıktır !
Hayat sana arka arkaya dikenlerini gösteriyorsa sakın üzülme,aksine sevin...
Çünkü çok yakında gülü de gönderecektir.
HZ.MEVLANA
Tecrübe;
ne kitabın içine yazılmış bilgiler
Nede söylenen sözler
Yaşarken öğrendiğin Hayat sahnesinin içindeler
''Dudağım acıyor'' dediğimde, "Öpeyim de geçsin" diyen sevgili. "Yüreğim acıyor" dediğimde çekip gitti...
''Her Zaman Yasadıklarınla Değil; Yaşattıklarınla Anılırsın. Ve Sakın Unutma, Ne Yaşattıysan Elbet Birgün Yaşarsın. . . !