Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Sükûtun anlattığını anlamak için kulak değil YÜREK olmak gerekir.
Dost gerçekleri.. Düşman işine geleni.. Deli ağzına geleni.. Aşık içinden geçeni söylermiş.
Dünyaya bir daha gelirsen nasıl bir hayat isterdin sorusuna kim ne derdi bilmiyorum ama, ben aynı ananın evladı olmak isterdim.
Bütün insanların ruhları gridir ; O yüzden hepsi biraz allık peşinde...
Dürüst bir kadının güzelliği ateşe benzer ; Yaklaşmayana hiç bir zararı dokunmaz...!
Camdan evde oturanlar başkalarına taş atmamalıdırlar...!
Kitaplar, benim sevgili dostlarım, gerçek yol gösterenlerimdir. Çünkü ikiyüzlülük etmeden bana görevimi hatırlatırlar...
Kurnaz insanlar, okumayı küçümserler, basit insanlar ona hayran olurlar akıllı insanlar ise ondan faydalanırlar...
Hayat bozuk para gibidir. İstediğiniz kadar harcayabilirsiniz ; Ama sadece bir kez...!
6 milyαr insαnın içinden yalnızca birini seversin. Sonra onun sevilmeye layık olmadığını anlarsın, Bütün dünyayı suçlarsın...
Can Dündar
Giden sizin için çok değerli de olsa, kapıyı örtün ki; içeride kalanlar üşümesin...
Paulo Coelho
Kimine göre pişmanlık , kimine göre yanlışlık .. Sen ne dersen de , dünya öyle bir yer ki ; her güzelliğin sonu sadece yalnızlık
Can Yücel
Off! Neyine bağlanır ki insan bu kadar? Sana bakmayan gözlerine mi, yoksa senin olmayan kalbine mi?
Özdemir Asaf
Sen o kadar bir şey söylemeden gidersin ki, üstüne milyonlarca şey söylenir...
Ne var yani, benim de özel güçlerim var. Mesela bazı insanları gözümde büyütebiliyorum...
İlk önce sevdiğiniz terkeder sizi, arkasından uykunuz. Sonra ne sevdiğiniz gelir geri, ne de uykunuz...
C.Süreya
Seni sevmeyene asla sabır gösterme. Çünkü sabrının adı yüzsüzlük, fedakarlığın adı eziklik, sevginin adı kişiliksizlik olur.
Boris Vian
Hayata karşı ilk küskünlüğümüz; Yanımızda sandığımız kişileri, karşımızda görmemizle başlar...
Çehov
Bir insan eğer çok gülümsüyorsa, emin olun ruhunda depremler vardır. Çünkü acıyan kalbinse, kimse bilsin istemezsin...
Gore Vidal
Beni sev ya da benden nefret et, ikisi de benim yararıma. Seversen hep kalbinde olurum. Nefret edersen hep aklında.
Aragon