çakallara masal anlatırdım
seni arardım gel beni kurtar diye
bir arkadaş toplulugundasın ve inanmadığın halde ruh çağırmalarına gırgırına kabul ediyorsun ama olay düşündüğün gibi olmuyor ve korkmaya başlıyorsun...ne yapardın
kapiyi acmam, ertesi gunde sordugunda ay sahimi uyuya kalmisim tv izlerken derdim
hoslandigin biri ile disari gezmeye ciktin daha pek samimi degilsin
ve yolda yururken canin tatli yemek istedi, ama istemeye cekiniyorsun
ne yaparsin ?
[color=#0000ff][b][color=#000000]Kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile, Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile belli olur[/color].[/b][/color]
kesin tlf uda kapıyıda bırakır msn e dalarım o hepsinden önemli
telefonla konuşurken karşındaki kızdırdı seni neysem tlf görüşmen tam bitti kapadın sanıyorsun ve arkasından söylenion...sonna bi baktın tlf kapanmamış dinlio seni naparsun :bt:
[color=#0000ff][b][color=#000000]Kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile, Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile belli olur[/color].[/b][/color]
canım acıo kamerayı düşünen kim...bide o sinirle anca gülerim oturup ben kendime
arkadaşını arıyorsun ve diyorsunki beni idare et yarın sende kalıom diecem evdekilere ama kalmıycam başka biyere gidiom ve tlf kapayıp kafanı çevirdiinde annen yada baban karşında ne yaparsın :faltasigoz: