Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Alıntı sahibi ""hewl_action""
arkaslar iki haftadır dediklerinizi yapiyorum ama malesef hiçbir ise yaramadi.port açtım ,format attım modem degistim.... ancak degisen bisi yok.(anlattıgınız gösterdiginiz herseyi uyguladıgıma emi,n olablirsiniz)üstelik bir arkadasımın bilgisayrındaa yayın alarak ayrlarına baktım statistics mopping ve take over hala kırmızı ve - degerdeler .buna ragmen yayın yaptıgında hiçbir sorunla karsılasmıyorduk sorunun gercek nedeni hakkında bir fikriniz olur diye anllatıgım bu konuyu umarım yardımcı olma noktasındaa bizi kurtarabilirsiniz gerceekten kötü durumdayım tesekkürler
Alıntı sahibi ""Masum Masum""
talya en iyisi sen bi format at pc ye kurtul, baska yolun yok sanirim...
Alıntı sahibi ""**BeBeTo**""
_Talya_ önceliklee merhabaa yazilarini okudum arkadasimm...evet port isi biraz dikkatt vee sabirr gerektiriyorr cozumee ulasamamissin..ve baya bi canin SIKILMIS bu konuda..ama senden okudugum kadariylaa herseyii tam yapmisinn yukarda demissinkii..bir tek ben acinca girilmiyorr..egerki yayina girilmiyorsa yaa baglanti hizin dusuk ya modemin kaldirmiyor ki:: onuda degistirmissinn yada modem secimin kötu oldu cunku bazi portlar tutmuyor..birde nete usbden baglanmaa direk lan giris yap yani kasanin arkasina gitsin modemden cikan kablo...o.k formatt atsanda pc ne..yeniden..modemi kurmak zorunda kalmazssin..umarim..bir sekilde basarirsin kolayy gelsinn..Not:: aynii sorun bende vardi 3 sene önce modem degisti sorun ortadan kalkti....usb den baglaniyordum nete direk baglanti lan girisi yaptim ustelik net hizida arrtti..