Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
"Ben seviyorsam, sen bahanesin.."
Mutlu olmanın yolunu karşıdakini mutlu etmek sanıyorduk. Yanıldık ! Çünkü ne kadar mutlu ettiysek, o kadar yalnız kaldık..
Kadın, doğası gereği zayıftır; ama acıya en çok o dayanır. Kadının direncini kıran tek şey; hayal ettiği erkeğin boş çıkmasıdır.
"Dişilik tek gece işe yarar, kişilik ömür boyu!"
Hesabını veremeyeceğiniz işlere kalkışmayın.. Çünkü öteki tarafta bulaşık yıkatmıyorlar .
"Başım önde bu aralar.. Suçlu olduğumdan değil; görülmeye değer hiçbir şey kalmadığından" .
[C. Ersöz]
Pek çok ortak yanımız var, ben onu seviyorum, o da kendisini!
İnsanlara ne kadar değer veriyorsan o kadar tepene biniyorlar. Hele bir de verdiğin değeri onlara belli ettiğinde..
Yüreği olmaya'nın kalbimi kırmasına müsade etmem...Beni bir saniyede unutanı , ben iki saniye'ile şereflendirmem..
Neye Yaklaşsam Sonu Ayrılık ve Kırgınlık.. Anladım ki MEVLA'dan Gayrisine yokmuş yakınlık...
- Necip Fazıl Kısakürek -
"Dünyanın en yakışıklı, zengin, başarılı adamı da olsan; Bir kadın seni çocuklarının babası olarak hayal edemiyorsa; sıfırsın".
- C. Palahniuk -
Kadınmış derler adamı deli eden. Sen ne dersen de, yine kadındır deliyi de adam eden .
- Can Dündar -
Aşk, 'bir kişiye adamaktır kendini' derlerdi hani. Düzeltiyorum, 'Aşk bir kişiye hep aldanmaktır' oysa ki...
- Cemal Süreya -
Seni seviyorum"dan daha özel bir cümle de var: Sana güveniyorum. Çünkü herkes herkesi sevebiliyor; ama herkese güvenmiyor..
- C. Süreya -
Bazen ona bişeyler yazarsın, yazar silersin.. yazar silersin.. O hiçbirini okumamış olur; ama sen hepsini söylemiş olursun".
- Murathan Mungan -
Yeter be ! Kimsenin kollαrındα ölmek istemiyorum artık, αnnemin αyαklαrının dibine gömün beni, o yeter.
- Ece Ayhan -
Dalından şüphe ettiğin ağacın, gölgesinde soluklanmayacaksın!
- P. Coelho -
Bilir misin ne kötüdür insanın bildiğini anlatamaması, kelimelerin hep yarım kalması. "Ben" deyip susması, "Sen" deyip ağlaması.
- Nazım Hikmet -
Sorma bana ne kadar seviyorsun diye ! O kadar işte! Tavanı kadar sokağın, dibi kadar cehennemin.
- Nazım Hikmet -
"Paranla şeref kazanma, şerefinle para kazan ki; paran bittiğinde, şerefin de bitmesin".
- N.Parra -