Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Kiminle güldüğünü unutabilirsin; ama kiminle ağladığını asla .
"Her kadına sahip olmaya çalışan adam bir kadına hasret kalır ! Bir kadına sahip olan adam; Her kadını kendine hayran bırakır."
Yaşlılıktan sanma sakın ne zaman seni görsem ßacaklarımdan önce titrer yüreğim.
Mevsimin suçu yok. Yokluğun soğuk !
Aşk tertemiz kağıda roman yazmak gibidir. Kağıdın bittiyse yüreğine yazacaksın. Kalemin bittiyse gözyaşını akıtacaksın.
'' Rüzgar mumu söndürür bilirsin. Bir yangını söndürür sanma. Ve bu ayrılık ancak Beni öldürür Aşkımızı Asla...''
''Aşk bir Lades oyunudur aslında. Giden sevgililere bu yüzden denir. Hep aklımda...''
Sana çıkma teklifi ediyorum ..; Aklımdan çıkar mısın .. ?
Üzülme değmez, sözünü duymaktan sıkıldım. Değmeyenlere zaten üzülmem. "Üzüldüğüm şey; Değmeyenlere yüreğimin değmiş olması."
Anlam yüklemek gerekmiyor her şeye bazen, çünkü en anlamsız şeylerde de varabiliyor insan.. Çok konuşmak isterken, susmak gibi..
Ateş karşısında bozulmayan altın, altın karşısında bozulmayan kadın, kadın karşısında bozulmayan erkek; kalitelidir .
Terkeden kişinin gittiği yerde aradığını bulamayınca dönüp 'özledim' demesi; özlediğinden değil, eşek gibi pişman olduğundandır.
Kadınmış derler adamı deli eden. Sen ne dersen de, yine kadındır deliyi de adam eden .
Gerçekler sürtük gibidir, her şakanın altında yatar .
ßu LimanDa kayßéttiğiM iLk qémi déiLsn UnutMa LimanDa kaLanı DéiL,çékipté qiDéni VurUr FırTına ...!
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız, Bir Başkasının Hayalidir..!
O bensizliği göze aldysa, Ben onsuzluktan birşey kaybetmem .
Herkes sevdigi'nin peşinde boşuna koşmak yerine, kendisini sevene evet dese; bitecek bu film .
"Bir insanın nasıl güldüğünden terbiyesini, neye güldüğünden akıl seviyesini anlarsın." [Mevlana/Rumi]
"Bazen ilk görüşte bilirsin, o insan senin kaderindir. Bazen bir ömür ararsın, bulunmaz.."