Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Bencil insanlarla biryere kadar gidebiliyor insan..Sonrası mı ?..Ya hayattan vazgeçiyorsun yada Onlardan...
Her bildiğini söyleme ; Fakat her söylediğini bil...!
Oldu bitti mantığını sevemedim ; Hazım sorunumdur o yüzden ''Hayat''…
Sorgusuz yaşanan bir ihmal, her daim nedeni olmayan bir hiç tir...!
Kadere dert yanar insan..! Oysa ki kendindedir anahtarı ; Kader ne yapsın bunu bilmiyorsa insan...!
İlk izlenim çok önemlidir. İlk iki dakika kocaman bir yüreği var sanırsın. Sonra bir ömür o yürekte ilk iki dakikayı ararsın....!
Vicdan, herkesin komşusunu dövmek için aldığı fakat asla kendine karşı kullanmadığı bastonlara benzer...
Çok çalıştım, gitmeye de kalmaya da. İkisi de aynı acı, ikiside rezil..! Daha öncede gitmiştim ; Ama böyle kalarak değil...!
Allah, ızdırabını çektirmediği şeyin, nimetini vermez...!
Önceden olsa bırak gitsin aşk tek kişilik derdim. Kimi sevdiğin önemli değil, önemli olan sevme becerin derdim.. Artık öğrendim ki kimi sevdiğin önemliymiş..! Uzun yolu göze alamayana kelebek olunmazmış. Nefesi yetmeyenle dipte hazine aranmazmış. Aşkın ibadetini bilmeyene bayram bağışlanmazmış...!
Belleğim “bunu sen yaptın..!” diyor, gururum “bunu sen yapamazsın..!” diyor. Sonunda belleğim gurura boyun eğiyor...
Arayan bulamaz ; Ama aramayan bulunacaktır...!
Çünkü hayat, geç kalanları bazen hiç affetmiyor. Çünkü kimi gidenler, beraberlerinde gerçekten çok değerli bir şeyi götürebiliyor. Çünkü insan bazen ; Sadece yaptıklarıyla değil, yapamadıklarıyla da kendisini tanımak ve taşımak zorunda kalıyor...
Öyle ağır yalnızlığı herkese vermiyorlar...!
Eskiden herşeyin değerini bilirdik ; Şimdi parasını...
Aslında insanlar, bazen suçlu olduklarını kabullendikleri için değil, sadece karşıdaki sussun diye özür dilerler.
Paulo Coelho
İlk önce konuşmaktan korkarsın sevdiğinle, Sonra ona aşık olmaktan. Bunlar neyse de, en son kaybetmekten korkarsın işte...
Sunay Akın
Ah be dünya ! Sen dönüyorsun onu anladık da bu insanlar neden senden daha hızlı dönüyor.
Temiz kalpli insanlar hiçbir zaman rahat bir hayat yaşayamazlar, çünkü kendilerini başkalarının mutluluğu için feda ederler.
Huxley
Kalp birkez kırıldı mı, Hiç kimseye aldırmaz ve hiçbir şeyi umursamaz.
Belki mutluluğun sonu; ama huzurun başlangıcıdır bu..
*F. Dostoyevsky